17.01.2024 00:11

Trei echipe dâmbovițene în play-off

Trei echipe dâmbovițene în play-off
Galerie foto

* Chindia Târgoviște a încheiat sezonul regulat pe locul 1, cu 33 de puncte, fiind singura echipă din campionat care a înregistrat victorii pe linie

 

Județul Dâmbovița are trei reprezentante în Campionatul Național U19, ediția 2023-2024. Chindia Târgoviște, Grupul Școlar Agricol Nucet și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște sunt echipele care fac parte din Seria a 4-a. Din fericire, toate cele trei echipe au încheiat sezonul regulat pe loc de play-off, în urma unor rezultate bune. Competiția se va relua pe data de 16 martie 2024.

Chindia nu a pierdut niciun meci

Chindia Târgoviște a încheiat sezonul regulat pe locul 1, cu 33 de puncte, fiind singura echipă din campionat care a înregistrat victorii pe linie. În această fază a competiției, formația târgovișteană a primit 70 de goluri și a primit doar 7. În play-off, echipa târgovișteană a continuat parcursul impresionant, înregistrând trei victorii și o remiză. Chindia a ajuns la 43 de puncte și ocupă în continuare primul loc. Golaverajul este unul impresionant și în această fază a competiției, 16-2.

GȘA Nucet, pe locul 3

Formația din Nucet s-a clasat pe locul 4, cu 18 puncte, la finalul sezonului regulat. GȘA a avut un golaveraj pozitiv, chiar dacă a fost la limită, cu 34 de goluri marcate și 32 primite. În primele patru etape din play-off, formația din Nucet a reușit să câștige de două ori și a pierdut două meciuri. Cu 24 de puncte, echipa dâmbovițeană ocupă locul 3. Golaverajul este unul negativ în acest moment, 7-13.

CSȘ Târgoviște, doar locul 6

CSȘ Târgoviște a avut cel mai slab parcurs dintre echipele dâmbovițene și a încheiat sezonul regulat pe locul 6, cu 17 puncte. Golaverajul a fost unul slab, cu 29 de goluri marcate și 39 primite. În play-off, echipa târgovișteană a câștigat un singur meci și a pierdut de trei ori. Cu 20 de puncte, CSȘ ocupă ultimul loc în această fază a competiției, golaverajul fiind unul modest 6-22.

 

 

Cosmin Sava