27.06.2017 23:23

Transportul auto pe platforma din strainatate de la adresa la adresa

Transportul auto pe platforma din strainatate de la adresa la adresa
Galerie foto

Cumpararea unei noi masini vine in marea majoritate a cazurilor si cu grija transportului. Daca te-ai decis sa iti iei o masina din afara tarii, atunci fie chiar tu vei conduce la intoarcere, fie vei ruga pe cineva sa te insoteasca.  Uneori, drumul poate fi obositor si oricat de multa experienta ai avea atunci cand vine vorba de condus, vei avea o oarecare temere mai ales daca drumul este unul dificil. Pentru a evita astfel de situatii, trebuie sa gasesti o solutie eficienta, nu-i asa?

La celalalt pot sunt acei oameni care nu au timp suficient si prefera ca odata ce au achizitionat masina, sa apeleze la serviciile unei firme de transport auto. Este mult mai simplu si rapid.

Daca chiar tu esti in cautarea unui furnizor de servicii de transport auto pe platforma, atunci avem cea mai buna solutie: Romfour! Compania opereaza curse regulate spre 16 tari europene: Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia si Suedia.

Iata care sunt bonusurile tale:

Mai mult, Romfour pune la dispozitie platforme pentru inchiriere!

Ce trebuie sa mai stii:

In procesul de transport al masinilor sunt oferite:

Iar din luna mai, Romfour a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu: tractarile auto! Acest serviciu este disponibil oriunde in Romania, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Asadar, fie ca ai cumparat o noua masina sau ai un parc auto si ai nevoie de servicii de transport auto pe platforma sau tractari, solutia se afla doar la cateva click-uri distanta de tine. Vezi oferta si bucura-te de preturi corecte! Parca niciodata nu a fost mai simplu sa gasesti solutia optima atat de rapid.