20.08.2018 00:18

TransBucegi, ultimul strat de asfalt

TransBucegi, ultimul strat de asfalt
Galerie foto

*Încheierea lucrărilor este preconizată pentru sfârșitul acestui an, când autoritățile vor putea deschide (oficial!) circulația pe DJ 713

 

ANDREI VASILIU


 

După aproximativ 8 ani, drumul județean 713, care traversează Bucegii dâmbovițeni, este, în sfârșit, aproape de finalizare. Încheierea lucrărilor este preconizată pentru sfârșitul acestui an, când autoritățile vor putea deschide (oficial!) circulația pe DJ 713. Veștile nu pot fi decât îmbucurătoare pentru operatorii turistici din zonă, în frunte cu Asociația Turistică „Padina-Peștera”, mai ales că stațiunea turistică omonimă a devenit, în acest an, de interes național. Reprezentanții asociației au postat pe o rețea de socializare și câteva fotografii de la cele mai recente lucrări de asfaltare.

DJ713 va fi deschis la iarnă

„Vești bune de pe TransBucegi: se toarnă ultimul strat de asfalt! După aproape 8 (opt) ani de la începerea lucrărilor de reabilitare a drumului DJ713, în scurt timp acestea se vor finaliza. Conducerea CJD ne-a informat că la iarnă drumul va fi deschis permanent circulației publice”, au precizat reprezentanții Asociației Turistice „Padina-Peștera”.