21.12.2021 00:16

Tot mai puține infectări COVID-19 în școli

Tot mai puține infectări COVID-19 în școli
Galerie foto

*Se poate observa în mod cert o scădere a infectărilor față de săptămâna precedentă, când au fost 22 de elevi și preșcolari depistați pozitiv și trei persoane angajate în unitățile de învățământ

 

 

În ultima săptămână de școală, 13-17 decembrie a.c., potrivit datelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, au fost înregistrate în rândul elevilor și preșcolarilor 12 cazuri noi de infectări cu virusul Sars-CoV-2. De asemenea, a fost un singur caz pozitiv în rândul personalului angajat în învățământul dâmbovițean. Se poate observa în mod cert o scădere a infectărilor față de săptămâna precedentă, când au fost 22 de elevi și preșcolari depistați pozitiv și trei persoane angajate în unitățile de învățământ.

Inspectorul general școlar, prof.Cătălina Homeghiu, a anunțat că în perioada 13 – 17 decembrie 2021, Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a primit și distribuit unităților de învățământ 163940 de teste. În urma centralizării raportărilor din unitățile de învățământ din săptămâna 13-17 decembrie, 11 elevi au avut rezultat pozitiv, dintre aceștia trei fiind confirmați pozitiv și la testul RT-PCR.

 

 

Ștefan Khalil