25.11.2019 00:10

Tot 4 primite, tot CFR Cluj

Tot 4 primite, tot CFR Cluj
Galerie foto

❚ Oricât de bun motivator este Viorel Moldovan, cu mesaje ce implică daci liberi, carpi, costoboci sau urși răniți, discursul a fost spart imediat de vânt și înmuiat de ploaie vineri seară în Gruia ❚ Chindia a fost periculoasă doar pe finalul primei reprize, însă e prea puțin contra unui adversar care se poziționează peste Lazio sau Rennes în grupele Europa League ❚ Ca și cum umilința din teren nu ar fi fost suficientă, un jurnalist clujean a luat la mișto banca tehnică a Chindiei în cadrul emisiunii Fotbal Look, susținând că adevăratul antrenor al echipei este secundul Francisc Dican și nu Viorel Moldovan


COSTIN MIHAI

 


 

Stadion Dr. Constantin Rădulescu. Au marcat: Itu (3), Bordeianu (71, 80), Camora (87). Au arbitrat: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – Octavian Șovre (Satu Mare), George Neacșu (Câmpulung Muscel). Observator FRF: Sorin Boca (Iași). Cartonaș galben: Bordeianu (34). CFR: Arlauskis – Susic, Vinicius, Boli, Camora – Itu, Bordeianu (82 Luis Aurelio), Culio – Deac, Omrani (67 Păun), Costache (61 Traore). Antrenor: Dan Petrescu. Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Negrea (80 Dumitrașcu) – Neguț (64 Yameogo), Rață, Bic, Burlacu – Cherchez (73 Florea), Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

Aioani și jocul cu piciorul

Oricât de bun motivator este Viorel Moldovan, cu mesaje ce implică daci liberi, carpi, costoboci sau urși răniți, discursul a fost spart imediat de vânt și înmuiat de ploaie vineri seară în Gruia. Doar 140 de secunde a rezistat Chindia în fața campioanei, cu Aioani încercând să-i demonstreze lui Mirel Rădoi, selecționerul de la tineret, că știe și jocul cu piciorul. A rezultat un cadou pentru Itu (3), care a deschis rapid scorul, printr-un șut din afara careului. Umflat de valul unor rezultate bune, nesperate chiar, „Comisarul” îi certa pe jurnaliști, după ultima victorie, reușită la Voluntari, că nu includ și Chindia în calculele pentru play-off. Răspunsul a venit tot pe teren, cu Moldovan căutând în zadar un succes de cinci etape, în ciuda discursurilor demne de filmele istorice ale lui Sergiu Nicolaescu.

Prea multe cadouri

După ce și-a dorit să ajungă la Dinamo, s-a propus la FCSB, iar mai nou la echipa națională, în locul lui Cosmin Contra, Moldo Costobocul a încercat să atragă atenția printr-un șoc la Cluj, contra campioanei ultimelor două ediții, liderului Ligii 1 și singurei echipe românești care rezistă în competițiile europene. Venit din Burkina Faso, Yameogo nu știe cine au fost Burebista sau Decebal, în statul african fiind încă la modă loviturile de stat. Tot o lovitură a dat și Frank, însă Chindiei, printr-o altă pasă cadou, fructificată cu puțin noroc de Bordeianu (71). Până și căpitanul Martac i-a servit o pasă decisivă lui Bordeianu (79), care a dus scorul la unul de neprezentare. Însă a ieșit mult mai rău, iar Camora (86) a finalizat la colțul lung, profitând de culoarul părăsit de flancul nostru drept. Chindia a fost așa de disciplinată pe Dr. Constantin Rădulescu, încât a bifat o premieră la Liga 1, rubrică imaculată în dreptul cartonașelor.

1-8 după meciurile cu CFR Cluj

Chindia a fost periculoasă doar pe finalul primei reprize, însă e prea puțin contra unui adversar care se poziționează peste Lazio sau Rennes în grupele Europa League. Poate că așteptările nu erau prea mari de la meciul cu CFR Cluj, însă Chindia a făcut foarte multe greșeli pentru o echipă care și-a propus menținerea în Liga 1. Ca și cum umilința din teren nu ar fi fost suficientă, un jurnalist clujean a luat la mișto banca tehnică a Chindiei în cadrul emisiunii Fotbal Look, susținând că adevăratul antrenor al echipei este secundul Francisc Dican și nu Viorel Moldovan, care se ocupă mai mult de discursuri motivatoare decât de ședințele de pregătire. Formația târgovișteană a ieșit șifonată rău din duelurile cu CFR Cluj, scor 1-8!