09.09.2021 00:15

Toamna se numără investițiile la Raciu

*La Raciu se lucrează acum intens la obiectivul privind amenajarea unui teren de sport multifuncțional, la Școala Gimnazială din satul Raciu

 

Proiectele de anvergură demarate în această vară la Raciu dau roade! Edilul Vasile Grădinaru ne-a confirmat că prioritățile principale ale actualei administrații publice locale sunt infrastructura rutieră și infrastructura educațională. Astfel, la Raciu se lucrează acum intens la obiectivul privind amenajarea unui teren de sport multifuncțional, la Școala Gimnazială din satul Raciu. Acesta se realizează în parteneriat cu Instituția Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

De asemenea, în această vară au fost reluate lucrările de asfaltare la DJ 702 B, care traversează satul Raciu.  Acestea au fost efectuate tot în parteneriat cu CJD. Primarul Vasile Grădinaru a vorbit despre aceste investiții, oferind mai multe detalii.

,,În această vară am demarat proiecte importante pentru dezvoltarea comunității locale și putem spune că și în acest moment, lucrările merg foarte bine. La începutul lunii iunie am reluat lucrările de asfaltare la DJ 702 B-satul Raciu, pentru 1,2 kilometri de drum. Această investiție este demarată în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița. După cum vă amintiți, la sfârșitul lunii iunie am semnat un contract de asociere cu Consiliul Județean Dâmbovița, pentru un proiect ambițios așa cum l-am numit noi, și anume, "Amenajare teren de sport multifuncțional la Școala Gimnazială Raciu, sat Raciu". Pentru noi, atât infrastructura educațională, cât și infrastructura rutieră au reprezentat una dintre prioritățile principale. Sigur că sunt multe lucruri pe care trebuie să le mai facem, dar deja se poate observa o schimbare în comuna noastră și una în bine. O vom ține tot așa și vom ajunge în final la nivelul la care visăm cu toții”, a precizat edilul Vasile Grădinaru.

Ștefan Khalil