02.11.2022 00:15

Titus Corlățean ar fi fost mult mai potrivit ca ministru al Apărării

Titus Corlățean ar fi fost mult mai potrivit ca ministru al Apărării
Galerie foto

*„A fost un membru al PSD care a avut o activitate destul de liniștită, nu a ieșit cu multe lucruri în relief”, a declarat liderul de sindicat Constantin Bucuroiu

 

Angel Tîlvăr este numele noului ministru al Apărării, care a venit pe locul lăsat liber de mult mai cunoscutul și controversatul său coleg, Vasile Dâncu! Chiar dacă numele său a fost vehiculat de câteva zile ca un posibil candidat la funcția de ministru al Apărării, alături de europarlamentarul Mihai Tudose, care a refuzat numirea, numele ministrului Apărării nu îi spune nimic liderului de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu, care consideră că PSD ar fi avut variante mult mai bune, ca de exemplu Titus Corlățean.

,,Nu-mi spune nimic numele noului ministru al Apărării, Angel Tîlvăr... A fost un membru al PSD care a avut o activitate destul de liniștită, nu a ieșit cu multe lucruri în relief. Părerea mea personală este că ar fi fost alți candidați mult mai puternici. Nu mă refer de exemplu la Mihai Tudose pentru că știu foarte bine poziția lui, că nu și-a dorit funcția de ministru al Apărării, dar mă refer la Titus Corlățean care împletea două lucruri deosebite, faptul că este într-adevăr un diplomat, un ministru cu o carieră deosebită, este un om care cunoaște foarte bine ce se întâmplă în sistemul militar, este și inițiatorul  legii industriei de apărare, care spune foarte mult. Eu îl găsesc pe Titus Corlățean cel mai potrivit pentru această funcție”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu.

 

 

Violeta Stanciu