16.09.2014 12:40

Titu, fără niciun remarcat

Titu, fără niciun remarcat
Galerie foto

M. RĂDUCU


Jucătorii lui Rică Neaga au fost șterși în partida cu FCM Târgoviște. Niciunul nu a ieșit prea tare în evidență. Cele mai mari note le-au obținut Petculescu și Corbu. Surprinzător sau nu, ei sunt localnici.

Mihai 4 – Titular de conjunctură în meciul cu FCM, fiindcă Iordan a fost supendat. Nu a făcut un meci rău, ținând cont că a terminat fără să primească gol. A avut mari probleme la centrări, fiind tare ezitant. Când a fost pus sub presiune, a ales cea mai simplă soluție: degajarea în aut.

Pîslaru 4,5 – Nu a făcut un meci rău pe plan defensiv, însă nu a ajutat atacul prea mult. Toate sarcinile ofensive au rămas în sarcina colegului de bandă. Nu s-a remarcat cu nimic de-a lungul celor 90 de minute.

Butoi 3,5 – Căpitanul Urbanului s-a descurcat onorabil în prima repriză, însă în partea secundă a avut din nou un moment de rătăcire, ca în meciul cu Chindia, tot după minutul 60. Așa se face că a avut o intrare criminală asupra lui Dragnea. A fost eliminat (66), însă spre uluirea tuturor, arbitrul a schimbat decizia (după trei minute!), transformând roșul în galben.

Stefănescu 4,5 – I-a acoperit spatele lui Butoi. A participat la faza de construcție, însă nu a avut nicio realizare. Nu a ieșit cu nimic în evidență.

Mirescu 4 – A fost veriga slabă din apărarea lui Neaga. Pe partea sa au apărut marile ocazii ale Municipalului. Nu s-a scos nici cu faza ofensivă, acolo unde nu l-a ajutat deloc pe Neguț. A avut o ocazie uriașă de a marca (75), însă a luftat lamentabil. A fost schimbat în minutul 82 cu Dicu.

Corbu 5 – Unul dintre cei mai activi mijlocași. A avut multe curse bune, iar majoritatea atacurilor s-au purtat în zona sa de teren. A venit cu centrări de calitate. El a expediat baloanele la cele două ocazii ale echipei.

Ivașcu 4,5 – Nu s-a regăsit deloc, fiind prins mai mereu în clinciurile de la mijloc. A acoperit bine zona de teren din fața apărării, însă pasele sale au fost mai mereu spre lateral. A fost schimbat în minutul 64 cu A. Stan.

Petculescu 5 – Poate cel mai lucid om de la mijlocul terenului. A combinat mult și s-a folosit de principala sa calitate: driblingul. A ratat o ocazie uriașă în minutul 10, după care s-a mai stins.Totuși, a participat activ la atacurile echipei.

Neguț 3,5 – Pe partea sa nu au venit mingii. Aproape că nu a existat, fiind mai mereu ocolit. A încercat să intre în centru, dar fără prea mare succes. A fost schimbat cu Avram, în minutul 58.

Cârstea 4,5 – Nu a asigurat superioritate la mijlocul terenului și nu s-a înțeles deloc cu unicul atacant. A fost anihilat foarte bine și nu a putut trage de la distanță. A avut meritul să trimită o centrare de calitate, la lovitura de cap a lui Avram (88).

Ov. Stan 2,5 – Cel mai slab jucător al Urbanului. A fost schimbat cu patru minute înainte de pauză cu Rădescu. Nu a jucat nimic, iar până atunci atinsese doar de câteva ori balonul.

Rădescu 4 – A intrat în minutul 41, în locul lui Ov. Stan. Nu a avut mari realizări, însă a participat activ la faza de atac. Avram 4,5 – A pătruns pe teren în minutul 58, în locul lui Neguț. A fost utilizat în centrul apărării. Si-a făcut treaba bine, însă a ratat o ocazie mare (88): singur la 11 metri, a reluat cu capul în brațele lui Zegheru.

A.Stan 4 – A fost introdus în minutul 64, în locul lui Ivașcu. Deși a jucat aproape o jumătate de oră, nu a avut nicio realizare notabilă.

Dicu – A intrat în minutul 82, în locul lui Mirescu. A primit cartonaș galben la nici 60 de secunde după ce pătrunsese pe gazon. A jucat prea puțin pentru a fi notat.