28.02.2015 18:56

Titu - Chindia: primul derby al anului

Titu - Chindia: primul derby al anului
Galerie foto

Fiindcă Titu – Chindia intră în categoria derby-urilor, toată atenția noastră va fi îndreptată către acest meci. Pentru noi, partida va începe de dimineață, la ora 9.00, când dăm startul la primul „Live Blog” din acest an.

Apoi, de la 15.00, vom prezenta jocul în format „Live Text”, urmând ca seara să o rezervăm concluziilor, analizelor și declarațiilor

 

Start LIVE BLOG: Titu – Chindia, un meci așteptat o iarnă întreagă

 

Astăzi, Urban Titu și Chindia Târgoviște joacă într-un adevărat derby al orgoliilor. Este meciul pe care l-am așteptat toată iarna.

Față de alți ani, Titu stă foarte bine în clasament, aflându-se departe de grijile retrogradării. Tocmai de aceea, presiunea nu apasă deloc pe umerii noului antrenor, Cristi Bădoiu, care l-a înlocuit pe Rică Neaga.

De partea cealaltă, Chindia lui Croitoru este obligată să repete performanța din vara trecută, când a învins-o de două ori pe Urban. Punctele sunt vitale pentru târgovișteni, care se află în urmărirea liderului SCM Argeșul Pitești. Ultima noutate din lotul Chindiei este portarul Gârlea (ex-Fortuna), transfer rezolvat de președintele Marcel Ghergu ieri.

 

Urmează: Cristi Bădoiu, în fața celui mai important examen