03.08.2015 00:03

Titu a schimbat liniile

Titu a schimbat liniile
Galerie foto

❚ Urban a folosit în amicalul de sâmbătă, de la Hagioaica, foarte mulți jucători noi, testând intens pe segmentul Under 19

C.M.


Urban Titu a câștigat la limită primul amical al verii, disputat la Hagioaica, în compania divizionarei D Libertatea Urziceanca.

Echipa lui Sabin Ciurea a deschis scorul prin Ivașcu, a egalat V. Ioniță, s-a desprins după reușitele lui Rădescu și Mirescu, pentru ca M. Matei să stabilească rezultatul final (3-2). Urban i-a menajat pentru această întâlnire pe Ionică (CS Afumați) și Calofir (FCM Târgoviște), ușor accidentați, în schimb a folosit foarte mulți jucători noi, precum Tuțu (FC Argeș 1953), Moruz, Lupu (Chindia), Oprea (FCM Târgoviște), Popa (Comerțul Brezoaele), Raiciu (Pena Sport București) și Nicolae (Ripensia Timișoara).

Titu a început meciul în formula Tuțu – Moraru, Vlad, Oprea, Mirescu – Popa, Dicu, Moruz, Ivașcu, Rădescu – Neguț. Au mai intrat în partea secundă Ghețu, Mihai - Raiciu, Nicolae, Tuță, Dumitrache, Voicu și Lupu.

„Pe lângă Moruz și Lupu, noi sperăm să-l luăm de la Chindia și pe Ghenu, care nu a rămas la Turnu Măgurele.Vom începe campionatul cu un lot de 20 de jucători, mai mulți nu o să păstrăm”, ne-a informat Vasile Constantin, antrenorul secund al celor de la Titu.

Urban va juca miercuri cu Atletic Fieni, iar sâmbătă cu CS Tunari.

Am fost peste ei tot meciul, nu meritam să pierdem”, a comentat scurt și Daniel Ivan, antrenorul formației din Urziceanca.