04.05.2015 13:38

Titu a scăpat definitiv de emoții

Titu a scăpat definitiv de emoții
Galerie foto

LIVIU DOBRE


Stadion: „Astra” Ploiești. Spectatori: 150. A marcat: Ivașcu (34 – pen). Au arbitrat: Marius Diaconu (Piatra Neamț) – Alexandru Bodolan, Silviu Goicea (ambii din București). Observatori FRF: Goerge Ionescu (București), Ștefan Donciu (Sfântu Gheorghe). Cartonașe galbene: Nicorescu (33), Sebai (74), Iancu (89), Răuță (90) / Neguț (42).

Astra II: Preda – Răuță, Isso, Nicorescu, Roman (57 Marin) – Chiși, V. Gheorghe, Răileanu (75 Popescu), Wolakiewitz – Jipa (57 Iancu), Sebai. Antrenor: Bucurel Dîrman.

Urban: Mișa – Vlad, Ștefănescu, Caramalău, Mirescu – Dicu (80 Sima), Bălșanu – Corbu, Neguț (90+2 Tuță), Rădescu (74 Roman) – Ivașcu. Antrenor: Sabin Ciurea.

Urban Titu a obținut vineri cea de-a zecea victorie în actualul sezon competițional. Formația dâmbovițeană s-a deplasat la Astra II Giurgiu, echipă ca și retrogradată din seria C3, unde s-a impus la limită, cu 1-0, într-un meci în care nu a avut emoții prea mari. Sabin Ciurea a debutat astfel cu un succes pe banca tehnică a Urbanului, în calitate de antrenor principal. Dâmbovițenii și-au asigurat victoria încă din prima repriză, după ce Ivașcu a fructificat un penalty acordat în minutul 34 al confruntării de pe stadionul „Astra”, la o intervenție neregulamentară asupra lui Neguț.

Până la pauză, echipa din Titu a mai trecut în două rânduri pe lângă gol. Șutul lui Dicu a fost respins de lângă bară de Preda, iar Ștefănescu a trimis cu capul puțin peste transversală. Și în repriza a doua tot Urban a fost mai activă în ofensivă, încercând să-și mărească avantajul, însă Neguț, Ivașcu, Rădescu sau Roman nu au reușit să trimită mingea în plasa porții. În urma acestui succes, formația antrenată de Sabin Ciurea a acumulat 33 de puncte, ocupând locul 6 și scăpând definitiv de grijile retrogradării.