22.09.2014 13:25

Titu a detronat liderul

Titu a detronat liderul
Galerie foto

LIVIU DOBRE


 

Stadion: „Comunal” Afumați. Spectatori: 100. Au marcat: Funieru (87) / Neguț (49). Au arbitrat: Alina Peșu – Dragoș Stanciu, Daniel Pătrașcu (toți Craiova). Observatori FRF: Andrei Ioniță (Bucure ști), Tudor Negoiță (Ploiești). Cartona- șe galbene: Nedelea (74) / Ivașcu (18), Neguț (48, 55), Rădescu (70), Corbu (84), O. Stan (89). Cartonaș roșu: Neguț (55).

Afumați: Obretin – Nedelea, S. Bar, Mogoș, Stancu (79 Stanca) – Chirilă, Piko, Balgiu, Nicola (50 Funieru) – Vlada (c), Ionică. Antrenor: Vasile Neagu.

Titu: Iordan – Ștefănescu, Avram, Butoi – Corbu, Dicu (c), Petculescu (90 O. Stan), Pâslaru – Rădescu (71 Mirescu), Ivașcu (64 Cârstea) (90 A. Stan) – Neguț. Antrenor: Adrian Neaga.

 

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Urban Titu a reușit să plece cu un punct de la Afumați, de pe terenul unei echipe care ocupa poziția de lider în clasamentul seriei C3 înaintea etapei a 4-a. Formația antrenată de Adrian Neaga a făcut un joc bun și puțin a lipsit să nu obțină toate cele trei puncte puse în joc. Ivașcu a fost primul care ar fi putut deschide scorul, la jumătatea primei reprize, atunci când șutul său din semi-vole a fost respins cu greu în corner de un fundaș advers. A urmat apoi însă o ocazie mare de partea gazdelor, spre finalul reprizei, lovitura de cap a lui Ionică țintind bara laterală.

În a doua parte a jocului, elevii lui Adrian Neaga au arătat ceva mai multă determinare, reușind să deschidă scorul în minutul 49. Neguț a trimis mingea în poartă din colțul careului mic, după o combinație de efect cu Dicu. Aproape de gol a fost și Petculescu, însă șutul său a fost respins de goalkeeper- ul Obretin. În minutul 55, Urban a rămas în zece oameni după eliminarea lui Neguț, care a primit cel de-al doilea cartonaș galben. Cu un om în minus pe teren, trupa lui Adrian Neaga s-a ținut bine până în minutul 87, când Iordan a fost învins de Funieru, care a restabilit astfel egalitatea pe tabela de marcaj.

Titu a obținut astfel la cea de-a doua remiză în campionat, după ce în etapa trecută încheiase la egalitate cu FCM Târgovi ște, scor 0-0, pe teren propriu.

 

„Îmi pare rău că am suferit o eliminare copilărească”

Cristian Neguț a înscris golul prin care Urbanul a preluat conducerea pe tabela de marcaj, însă tot el și-a lăsat echipa în zece oameni după ce a primit al doilea cartonaș galben, după o gre- șeală copilărască. Atacantul recunoaște că era greu ca avantajul să fie menținut în inferioritate numerică și îi pare rău pentru greșeala comisă.

„Cu Afumați am fost foarte aproape de o victorie, dar în final am scăpat-o printre degete. Era greu să ținem ritmul cu adversarul, după ce am jucat în inferioritate numerică aproape o repriză. Mă bucur că am marcat din nou, dar îmi pare rău că am suferit o eliminare copilărească. A fost o greșeală personală, pe care nu o voi uita prea curând”, a spus acesta la finalul jocului cu CS Afumați.