15.02.2023 00:19

Tinerii social-democrați au sărbătorit iubirea printre oameni

Tinerii social-democrați au sărbătorit iubirea printre oameni
Galerie foto

*Organizațiile TSD Dâmbovița și Pes Activists Dâmbovița s-au alăturat tinerilor din Târgoviște, Moreni, Titu și Găești pentru a sărbători iubirea și aprecierea pentru cei dragi

 

 

V.A.


 

Ieri, în ziua de Valentine’s Day, organizațiile TSD Dâmbovița și Pes Activists Dâmbovița s-au alăturat tinerilor din Târgoviște, Moreni, Titu și Găești pentru a sărbători iubirea și aprecierea pentru cei dragi. În această zi, a fost important ca oamenilor din jurul lor să li se demonstreze cât de mult sunt prețuiți și să le fie arătată recunoștința pentru sprijinul pe care îl oferă. Tinerii social-democrați au împărțit oamenilor baloane colorate, zâmbete și urări de bine. La acțiune a luat parte inclusiv președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, totodată președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Cele două organizații au vizitat orașele menționate mai sus, transmițându-le locuitorilor mesajul lor. Acțiunea tinerilor a fost bine primită de către oameni, care au înțeles importanța de a fi alături de persoanele apropiate în fiecare zi. Această inițiativă a celor două organizații din Dâmbovița ne reamintește că este important să arătăm iubirea și recunoștința și să avem grijă de cei dragi din jurul nostru, dar trebuie să avem grijă ca aceste sentimente să fie zilnic prezente în viețile noastre.