06.06.2022 00:15

Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște

Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Galerie foto

 

Ieri, 05.06.2022, pentru a marca Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, tinerii liberali dâmbovițeni au desfășurat o amplă acțiune de ecologizare în zona Șanțului Cetății din municipiul Târgoviște. Acțiunea face parte din campania  națională de ecologizare lansată de Tineretul Național Liberal, la împlinirea a 50 de ani de la desemnarea acestei zile de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite.

Scopul campaniei este conștientizarea impactului acțiunilor omului asupra mediului înconjurător și importanța adoptării unui comportament responsabil, atât la nivel individual, cât și la nivelul întregii comunități.

Înarmați cu mănuși și saci de gunoi, tinerii liberali dâmbovițeni au reușit să colecteze o cantitate mare de deșeuri aruncate la întâmplare, în zona istorică-Șanțul Cetății.

Acțiunea de ieri este prima dintr-o serie de activități pe care TNL Dâmbovița le va derula în comunitate prin care ne dorim să oferim un exemplu de implicare și totodată o invitație către toți cei care vor să se alăture demersului nostru.

BIROUL DE PRESĂ TNL DÂMBOVIȚA