27.07.2022 00:20

The New Age food (I)

The New Age food (I)
Galerie foto

Asta ar fi, în traducere pentru înțelesul românilor, care încă nu au învățat să comunice în limba lui Winston Churchill, că ceea ce bagi în gură, ca să nu crăpi de foame, trebuie să fie, volens nolens, conform unei „inovatoare” rețete culinare a neomarxiștilor globalizatori.

Adică, a mânca după cum ne vor obliga corifeii („stăpâni lumii”) „Noii Ere” (New Age), care este o altă față a aceleiași Mării cu altă pălărie, și am numit Noua Ordine Mondială (New World Order), devenită literă de Evanghelie pentru Staff-ul cu apucături internaționalist-bolșevice de la Bruxelles. Cine, dintre români, n-a înțeles că așa stau lucrurile, o s-o simtă  - deja o simte pe propria piele.

Cum am mai spus și altădată, de când am intrat, dar nu cu drepturi depline, în UE: nu ne mai aparținem. Sau și mai pe șleau zis, România nu ne mai aparține. Period. „Noua eră” (New Age) este o filozofie inventată, exact, inventată de către unii („forțe oculte”) în a doua jumătate a secolului dispărut în eternitatea istoriei în urmă cu douăzeci și doi de ani, și care nu este altceva decât fundamentarea teoretică a Noii Ordini Mondiale (New World Order).

O filozofie care propovăduiește nici mai mult nici mai puțin decât impunerea, ca obligativitate, dar pe căi insidios... democratice, „a unei spiritualități fără granițe, sau dogma, ce îngrădesc”, adică Omenirea s-o ia razna într-un mod haotic ca să fie mai lesne sclavizată și „pe propria răspundere”, să fie asasinată până la nivelul la care se află cam pe la începutul secolului XX.

Sau zic globaliștii fanatici, și nu puțini sunt plasați la butoanele ONU, UE și în staff-urile unor corporații multinaționale. Iar manipularea subliminală, și de la o vreme încoace fățișă, este cel mai pervers instrument, ce poate să arunce națiunile într-o stare dramatică a neîncrederii în sine și în viitorul lor, obligându-le, de pildă, cum să se hrănească.

(va urma)

 

 

George Coandă