23.08.2017 00:08

Tergiversare în Dosarul deghizaților

Tergiversare în Dosarul deghizaților
Galerie foto

* Se prelungește suspansul într-un caz peste care au trecut șapte luni, timp în care aproape toți cei implicați au fost împinși în afara fenomenului fotbalistic

COSTIN MIHAI


Nici la termenul din 21 august nu s-a luat o decizie în privința arbitrilor dâmbovițeni ce au oficiat meciuri în Turcia și Cipru, la începutul anului, fără un acord din partea celor care îi conduc. Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal a stabilit o nouă amânare, pentru luni, 28 august. Tergiversare care prelungește suspansul într-un caz peste care au trecut șapte luni, timp în care aproape toți cei implicați au fost împinși în afara fenomenului fotbalistic. Calitatea de pârât în dosarul CDE au numai șase arbitri și foști arbitri, precum Cristian Catană, Dan Petre, Răzvan Nedelcu, Laurențiu Niculae, Cristian Grigorașcu și Septimiu Burtescu.

Primul abandon, Viitorul Șelaru

Nici nu a debutat bine campionatul la Liga a V-a, că a și apărut primul abandon. Viitorul Șelaru nu s-a prezentatîn  prima etapă la meciul cu Burduca, după care a anunțat oficial că părăsește competiția, printr-o cerere de retragere. În aceste condiții, Seria Vest din Onoare rămâne cu 16 etape, iar programul va fi refăcut, pentru a se evita situația în care vor sta două formații în fiecare etapă.