10.07.2024 00:19

Teren multifuncțional în cartierul Sagricom

Teren multifuncțional în cartierul Sagricom
Galerie foto

*Noua investiție are scopul de a îmbunătăți infrastructura și de a răspunde nevoilor comunității

 

Executivul Primăriei Târgoviște a susținut o conferință de presă în cartierul Sagricom, unde administrația publică locală a anunțat demararea unui proiect  de construire a unui teren multifuncțional. La eveniment au participat primarul Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu. În cadrul conferinței,  edilul șef a oferit  detalii despre investiția deja în curs de implementare.

Este vorba despre o investiție cerută de locuitorii din această zonă, un cartier care a cunoscut câteva investiții importante în ultimii ani. Discutăm de grădinița de aici; în spatele acesteia va fi construită o creșă, care în acest moment este în proiectare. Sperăm astfel să oferim târgoviștenilor din această zonă o infrastructură educațională de care într-adevăr au nevoie" , a transmis primarul Daniel Cristian Stan.

Noua investiție are scopul de a îmbunătăți infrastructura și de a răspunde nevoilor comunității, oferind facilități moderne și necesare pentru educația și recreerea locuitorilor din cartierul Sagricom.

 

 

Ștefan Khalil