18.04.2014 08:12

Teodor Baconschi, în vizită la Târgoviște

Teodor Baconschi, în vizită la Târgoviște
Galerie foto

A.M.P.


Aflat într-un tur de promovare a listei de candidați PMP pentru alegerile europarlamentare, ieri, liderul Mișcării Populare, Teodor Baconschi, a ajuns și la Târgoviște, unde a susținut o conferință de presă, dorind să-i convingă pe dâmbovițeni să vină la votul din 25 mai și să voteze partidul pe a cărui listă se află ca și candidat la europarlamentare.

 

Teodor Baconschi nu a pierdut prilejul să critice listele de candidați ale adversarilor, dar sa declarat mulțumit că PMP a ocupat un loc „de dreapta” pe buletinul de vot și că ocupă poziția a doua pe acesta.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Chemăm pe toți românii, și pe cei din Dâmbovița, să vină la vot, să susțină PMP pentru a echilibra scena politică internă și să ajutăm cu adevărat România, să-i dăm o direcție, să ne recuplăm la relațiile noastre tradiționale, să ieșim din relativa izolare în care ne-a băgat incompetența și nepăsarea guvernului Ponta și a ministrului de Externe. PMP este un partid norocos, cu o listă foarte bună la europarlamentare. (...) PNL și-a conceput lista ca pe o afacere de familie. Regăsim pe soția liderului Antonescu, pe soția unui vicepreședinte de la sectorul 6, pe fratele unui alt vicepreședinte liberal și chiar pe logodnica dlui Voicu. La PSD, pe lângă tot felul de figuri reciclate, obosite, expirate, avem și pe Maria Grapini, precum și pe Daciana Sârbu, care a lansat o dezbatere teoretică în PSD, este acolo ca fiică a lui Ilie Sârbu sau în calitate de soție a liderului maximo Ponta?!”, a declarat Teodor Baconschi ieri, la Târgoviște.