22.05.2015 00:18

Tentativă de suicid la 17 ani

Tentativă de suicid la 17 ani
Galerie foto

❚ Tânăra a recurs la acest gest pentru că nu concepea viața fără iubit, de care se despărțise în urmă cu o lună ❚ Adolescenta este acum în afara oricărui pericol, dar va fi monitorizată în continuare de o echipă de medici

CORVIN DUMITRICĂ


O tânără de 17 ani, elevă la un liceu din Târgoviște, a vrut să își ia viața ieri dupăamiază. Fata s-a aruncat de pe un pod de la marginea Târgoviștei, dezamăgită de relația de dragoste pe care a avut-o cu un tânăr mai mare decât ea, relație care s-a terminat în urmă cu o lună.

Fata le-a spus părinților că iese la plimbare, înainte să se arunce în gol de la aproape 20 de metri înălțime. Puțin mai târziu, un șofer a zărit-o atârnată peste balustradă. Omul a încercat să o oprească din gestul necugetat, însă nu a putut. Până a coborât din mașină, adolescenta s-a aruncat. Acum se află în grija medicilor. De aproximativ o lună, de când se despărțise de iubitul ei cu care era împreună de aproape doi ani, Ana-Maria trăia în singurătate.

Teoria că fata a încercat să își ia viața pentru că nu concepea să mai trăiască fără iubitul ei este susținută și de părinții adolescentei. Tânăra este acum în afara oricărui pericol, însă medicii de la Târgoviște o vor supune unor teste amănunțite.