08.08.2022 00:12

Telenovela Dulca

Telenovela Dulca
Galerie foto

Marco Dulca a ajuns la formația târgovișteană în vara anului 2020, inițial sub formă de împrumut, iar apoi a fost achiziționat definitiv de la Farul Constanța, anul trecut. Dulca a fost unul dintre jucătorii importanți ai Chindiei în ultimele sezoane, iar cota de piață a acestuia este destul de ridicată, conform site-ului de specialitate Transfermarkt, 900.000 de euro.

În total, la nivelul primei ligi, mijlocașul în vârstă de 23 de ani a adunat 83 de apariții, marcând 3 goluri. S-a vorbit intens în această vară despre plecarea lui Marco Dulca de la Chindia Târgoviște. Ținând cont de declarațiile tatălui acestuia, Cristi Dulca, impresia era că acesta va ajunge la Rapid București, acolo unde a mers și Paul Iacob, în această vară. Clubul din Giulești nu a făcut vreo ofertă clară în acest sens, astfel că Dulca a fost aproape de Hoffenheim, echipă din Germania.

Lucrurile s-au schimbat la jumătatea săptămânii trecute, atunci când FCSB a achitat clauza de reziliere, în valoare de 250.000 de euro, și a ajuns la o înțelegere cu tânărul mijlocaș. Astfel, Dulca a ajuns sub comanda lui Nicolae Dică și va lupta pentru câștigarea campionatului în acest sezon.

Mutarea a fost anunțată de patronul FCSB-ului, Gigi Becali, cel care a transmis că se bucură că a reușit să-l întoarcă pe Dulca din drumul spre Germania. În schimb, plecarea lui Dulca de la Târgoviște a stârnit nemulțumirea asociaților, care îi cer socoteală președintelui Marcel Ghergu.

 

 

Cosmin Sava