22.12.2014 00:14

Tată și fiică, loviți în timp ce traversau strada

Tată și fiică, loviți în timp ce traversau strada
Galerie foto

❚ Seara care trebuia să fie o amintire frumoasă s-a transformat într-un coșmar pentru o familie din Târgoviște ❚ Fetița și tatăl ei se întorceau de la spectacolul din Parcul Chindia și au fost izbiți pe trecerea de pietoni din zona Doi Brazi ❚ Copilul, în comă profundă, a fost transferat la Spitalul Bagdasar Arseni din București

CORVIN DUMITRICĂ


Tatăl și fetița de 13 ani au plecat să-l vadă pe Moș Crăciun în Parcul Chindia din municipiul Târgoviște, dar au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște! Ei au fost spulberați de un autoturism, chiar în timp ce traversau pe stradă.

Accidentul s-a petrecut în zona Doi Brazi, la trecerea de pietoni de la intrarea principală în Parcul Chindia. Cei doi se întorceau spre casă, Autoturismul care i-a lovit în plin era condus de un tânăr, de 22 de ani.

El susține că cei doi i-au apărut brusc în față:

„Domne, mi-au sărit în față, direct de pe trotuar. Nu i-am putut observa din moment ce mi-au sărit în față ”, a declarat șoferul.

„S-a dus cu tatăl ei în parc să-l vadă pe Moș Crăciun și Doamne, Dumnezeule unde a ajuns!”, plângea disperată mama fetiței.

În stare foarte gravă, copilul a fost trimis la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală:

„Este vorba despre o fetiță de 13 ani, victima unui accident rutier, în stare foarte gravă, traumatism cranian și comă profundă”, a afirmat dr. Dan Comănescu, de la Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.