20.03.2023 00:17

Târgul de produse tradiționale de la Direcția Agricolă Dâmbovița!

Târgul de produse tradiționale de la Direcția Agricolă Dâmbovița!
Galerie foto

*„Recunosc faptul că nu am avut logistica necesară. Mă rugam de cei de la Băleni să ne ajute  cu mesele pentru că nu poți să-l pui pe micul producător să vină și cu masa”

 

Odată cu sosirea primăverii, directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Vlad Pătrașcu vrea să reia și obiceiul organizării ,,Târgului de produse tradiționale’’ din curtea instituției, eveniment care s-a bucurat de un real succes în rândul târgoviștenilor, și nu numai, pentru că produsele vin direct de la producători, iar prețurile sunt mai accesibile decât în alte locuri. Directorul Direcției Agricole Dâmbovița, Vlad Pătrașcu a recunoscut, în cadrul unei recente conferințe de presă, că a avut și ceva probleme cu asigurarea logisticii necesare, pentru că organizarea unui astfel de târg nu este un lucru simplu.  

„Problema cu târgul... recunosc faptul că nu am avut logistica necesară. Mă rugam de cei de la Băleni să ne ajute  cu mesele pentru că nu poți să-l pui pe micul producător să vină și cu masa. Am reușit să cumpăr 15 mese în toamnă. Cu ajutorul unor agenți economici am reușit să avem și 10 corturi. O să iau legătura cu producătorii să vedem cu ce pot ei să vină, ce au pentru că și aici este o problemă, trebuie să ai cu ce să vii la târg. Eu aș vrea să-l fac până la sfârșitul lunii martie, să vedem cum este și vremea. Eu încerc să mă dezvolt un pic, să am logistica mea. O altă problemă este că producătorii  vor să vină mai mult duminica, pentru că sâmbăta ei spun că sunt la câmp... Eu vreau să asfaltez, să betonez curtea dintre cele două clădiri și atunci aș face piața zi de zi aici la Direcția Agricolă Dâmbovița”, a declarat directorul Vlad Pătrașcu.

 

 

Violeta Stanciu