28.01.2020 00:10

Târgoviștea va avea două stadioane?

Târgoviștea va avea două stadioane?
Galerie foto

❚ În timp ce Primăria s-a implicat în modernizarea stadionului „Eugen Popescu”, Consiliul Județean Dâmbovița nu a abandonat proiectul prin care și-a propus să construiască o bază sportivă de la zero, în zona unității militare de la gară ❚ „Încă un pas pentru construirea noului stadion municipal Târgoviște. CNI ne-a anunțat că a fost semnat ordinul de începere pentru prestarea serviciilor de proiectare – elaborare a studiilor de specialitate necesare realizării investiției”, a anunțat Alexandru Oprea, președintele CJ Dâmbovița ❚ Proiectul prevede o capacitate maximă de 15.000 locuri și cuprinde stadion pentru fotbal și pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby


C.M.


În timp ce Primăria Târgoviște s-a implicat în modernizarea stadionului „Eugen Popescu”, Consiliul Județean Dâmbovița nu a abandonat proiectul prin care și-a propus să construiască o bază sportivă de la zero, în zona unității militare de la gară. Dacă lucrurile vor merge în direcția dorită, în Târgoviște putem avea două stadioane moderne peste câțiva ani, în condițiile în care acum nu mai este niciunul funcțional. Ar fi doar baza sportivă „Petrolul”, însă aflată într-un stadiu de degradare, care nu poate găzdui meciuri de nivel național.

„Stadionul va avea omologare categorie 4 UEFA”

„Încă un pas pentru construirea noului stadion municipal Târgoviște. CNI nea anunțat că a fost semnat ordinul de începere pentru prestarea serviciilor de proiectare – elaborare a studiilor de specialitate necesare realizării investiției. Proiectul prevede o capacitate maximă de 15.000 locuri și cuprinde stadion pentru fotbal și pistă de atletism, existând și posibilitatea organizării de jocuri de rugby. Stadionul va fi dotat cu anexe sportive, facilități pentru antrenament, căi de acces, parcări pentru public și pentru personalul de serviciu, parcări specializate pentru vehiculele serviciilor de urgență, spații pentru alimentație și consum, dar și spații verzi amenajate, în conformitate cu cerințele Federației Române de Fotbal și ale Federației Române de Rugby, având omologare categoria 4 UEFA”, a anunțat Alexandru Oprea, președintele CJ Dâmbovița.