20.07.2020 00:08

Târgoviștea investește într-o super echipă de volei

Târgoviștea investește într-o super echipă de volei
Galerie foto

❚ Într-un moment în care echipele de fotbal și de baschet ale urbei traversează o perioadă întunecată, voleiul vine ca o alternativă la marea performanță, iar ambițiile sunt cu adevărat uriașe ❚ CSM Târgoviște anunță în ultima perioadă transferuri interesante, precum Maria Yordanova (Bulgaria), Dominika Sobolska (Belgia), Heidy Casanova (Cuba) sau Iryna Trushkina (Ucraina), păstrând în același timp jucătoarele importante ❚ Creația city managerului Gabriel Boriga, echipa de volei este și marele său pariu pentru noul sezon, câștigarea în premieră a titlului național. CSM Târgoviște își dorește mai mult ca niciodată să devină campioana României, după care va forța prezența în Euroligă

 

COSTIN MIHAI

 


 

Voleiul tinde să devină sportul rege la Târgoviște, într-un moment în care echipele de fotbal și de baschet ale urbei traversează o perioadă întunecată. Prima are bagajele pregătite după un sejur cu peripeții la Liga 1, iar cealaltă privește cu groază către ușa viitorului, care s-ar putea închide pentru totdeauna. Voleiul vine ca o alternativă la marea performanță, iar ambițiile sunt cu adevărat uriașe. CSM Târgoviște anunță în ultima perioadă transferuri interesante, precum Maria Yordanova (Bulgaria), Dominika Sobolska (Belgia), Heidy Casanova (Cuba) sau Iryna Trushkina (Ucraina), păstrând în același timp jucătoarele importante.

Marele pariu al city managerului Boriga!

Creația city managerului Gabriel Boriga, echipa de volei este și marele său pariu pentru noul sezon, câștigarea în premieră a titlului național. CSM Târgoviște își dorește mai mult ca niciodată să devină campioana României, după care va forța prezența în Euroligă. Este visul cel mare al lui Gabi Boriga în plan sportiv, ca Târgoviștea să atingă Liga Campionilor cu două echipe în istoria urbei, după ce în sezonul 2012- 2013 a ajuns acolo cea de baschet. Ca primar al Cetății vreme de 6 ani (2008-2014), Boriga a stat în spatele performanțelor sportive de la CSM Târgoviște, club care a eșuat pe alte planuri, sub managementul lui Ciprian Iugulescu. Fără susținerea lui Boriga, „Iugu” a plecat pe ușa din dos de la Clubul Sportiv Municipal, lăsând în urmă multe probleme și scandaluri. A sărit din mers în barca Chindiei, însă și aceasta a luat apă cu el director sportiv.

Voleiul poate deveni mândria orașului!

Începând cu noul sezon, echipa de volei va fi noua regină a sportului târgoviștean. Se fac eforturi importante pentru a finisa o formație galactică, stelară, care să domine voleiul românesc mulți ani de acum înainte. Dezamăgiți de regresul Chindiei, dar și de situația chinuitoare de la baschet, târgoviștenii vor avea alternativa unei echipe de top la volei, altă creație sportivă cu aspirații înalte girată de Gabi Boriga și condusă de un fin de încredere, Cristian Savu, președintele CSM Târgoviște. Voleiul poate deveni mândria orașului.