04.08.2022 00:19

Târgoviștea, în plină transformare

Târgoviștea, în plină transformare
Galerie foto

*În zonă a fost construită o grădiniță nouă pe fonduri europene, iar în viitorul apropiat urmează să apară și o creșă *Sistematizarea completă a zonei, la care se lucrează în momentul de față, va schimba radical aspectul urbanistic al Cartierului Sagricom *„Lucrările din cartierul Sagricom se apropie de final, investițiile vor fi gata până la debutul anului școlar”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Investiții importante realizate de municipalitate în Cartierul Sagricom! Aflat la marginea orașului, Sagricom este unul dintre cele mai noi cartiere ale municipiului Târgoviște unde locuiesc tinerii care stau în blocurile ANL sau în casele construite în zonă. Pentru că tinerii sunt majoritari, autoritățile locale au acordat o mare atenție și celor mai mici locuitori care trebuie să meargă la grădiniță… Așa se face că în zonă a fost construită o grădiniță nouă pe fonduri europene, iar în viitorul apropiat urmează să apară și o creșă. De asemenea, sistematizarea completă a zonei, la care se lucrează în momentul de față, va schimba radical aspectul urbanistic al Cartierului Sagricom.

,,Lucrările din cartierul Sagricom se apropie de final! Grădiniță nouă pe fonduri europene, sistematizarea completă a zonei aferente, inclusiv prin realizarea unei parcări, asfaltarea străzilor adiacente și extinderea rețelei de iluminat public, reprezintă investițiile care vor fi finalizate până la debutul anului școlar’’, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Violeta Stanciu