24.03.2023 00:19

Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară

Târgoviștea, în febra curățeniei de primăvară
Galerie foto

*„Am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să fie foarte foarte curat”

*„Vreau ca, după această campanie, municipiul Târgoviște să fie mai curat ca niciodată. Vă lansez această provocare”

 

 

Violeta Stanciu


 

Forfotă mare în municipiul Târgoviște în această perioadă a anului, când odată cu sosirea primăverii are loc și cea mai amplă campanie de salubrizare a orașului, cunoscută sub numele de ,,luna curățeniei’’! Și cum Sărbătorile Pascale se apropie  cu pași repezi, lucrătorii  Direcției de Salubritate, dar și de la alte societăți din subordinea Primăriei Târgoviște lucrează de zor în tot orașul, curăță spațiile verzi, străzile, iau la pas cartier cu cartier pentru ca târgoviștenii să fie mândri de orașul în care trăiesc. Este foarte adevărat că echipele de lucrători sunt monitorizate îndeaproape și de către conducerea Primăriei Municipiului Târgoviște, care a impus acest ritm de lucru în acest sector de activitate care este cartea de vizită a orașului. Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, împreună cu viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, dar și cu administratorul public al Târgoviștei, Gabriel Boriga au supervizat ieri activitatea de curățenie din micro IX, respectiv din Cartierul „Mihai Viteazul”, unde a avut loc și o conferință de presă dedicată ,,lunii curățeniei”.  

,,Am intrat în luna curățeniei, se apropie Sărbătorile Pascale și vrem ca tot municipiul Târgoviște să fie foarte foarte curat. Stradă cu stradă, cartier cu cartier, municipiul Târgoviște va fi curățat de către lucrătorii de la administrația locală târgovișteană... Sunt aproximativ 80 de lucrători care sunt implicați în această activitate, dar mai important este aportul pe care cetățenii municipiului Târgoviște îl au. Nu vorbesc să participe efectiv la activitatea de curățenie, ci să păstreze curățenia. Acesta este mesajul cel mai important pe care îl dăm în această campanie de salubrizare a municipiului Târgoviște, în luna curățeniei. De altfel, este o campanie anuală pe care noi o realizăm și trebuie să fim cu toții implicați, de la adminidstrația publică locală, la cetățeni. Repet, cetățenii, care în cea mai mare parte sunt de bună credință, trebuie să respecte munca celor care curăță municipiul Târgoviște. Să știți că nu este ușor, Direcția de Salubritate, Eco-Sal, lucrători de la Compania de Apă, cu toții sunt implicați în această  activitate. Sigur că vor continua și activitățile curente de salubrizare dar aceasta este cea mai amplă acțiune anuală de curățenie în municipiul Târgoviște. Vreau ca, după această campanie, municipiul Târgoviște să fie mai curat ca niciodată. Vă lansez această provocare!”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan la conferința de presă din Cartierul Mihai Viteazul.