15.11.2017 00:07

Tamaș recunoaște superioritatea lui Arădoaie

Tamaș recunoaște superioritatea lui Arădoaie
Galerie foto

❚ „Noi nu avem condiții, nu avem ring, nu mergem la turnee. Adversarul e mai bine pregătit, a fost peste tot în turnee”, s-a exprimat antrenorul secției de box de la CSM Târgoviște

COSMIN SAVA


Cătălin Cristea a ajuns în finala Campionatului Național de Box seniori, categoria 91 de kilograme. Din păcate, pugilistul de la CSM Târgoviște a fost învins de Andrei Arădoaie, sportivul celor de la Dinamo București, pe care arbitrii l-au desemnat câștigător în unanimitate. Astfel, după trei ani în care a cucerit medalia de aur, a venit și argintul pentru Cristea, care are un palmares foarte bun. Medalie de argint a obținut și Gabriel Ștefan, dar la categoria de 52 de kilograme, acesta a cedat în fața lui Andrei Mihalache, de la Jiul Petroșani.

„Nu ne așteptam să fie așa de tare competiția”

Nicu Tamaș, antrenorul sportivului de la CSM, recunoaște superioritatea adversarului, care are parte de condiții mai bune. Acesta spune că situația cu locuința lui Cristea nu s-a rezolvat. „Competiția a fost destul de tare, în finală a întâlnit cel mai tare adversar, pe Arădoaie. Nu ne așteptam să fie așa de tare competiția, dar ne-a demonstrat că e pregătit bine și ne-a depășit categoric. Noi nu avem condiții, nu avem ring, nu mergem la turnee. El e mai bine pregătit, a fost peste tot în turnee. Situația cu locuința lui Cătălin nu s-a rezolvat încă, din păcate”, a transmis Tamaș.