03.08.2015 00:17

Tâlharii bătrânului învățător, arestați preventiv

Tâlharii bătrânului învățător, arestați preventiv
Galerie foto

❚ La 77 ani, pensionarul a trăit spaima vieții ❚ Doi tineri i-au pătruns în casă, l-au bătut cu bestialitate și i-au furat banii din pensie și telefonul mobil ❚ Unul dintre hoți este chiar fiul unui consilier local al comunei, cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat ❚ Tâlharii își vor petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor

CORVIN DUMITRICĂ


Polițiștii din Găești au reușit să-i prindă pe tinerii care l-au bătut bestial și i-au furat banii și telefonul din casă bătrânului de 77 de ani din Hulubești, fost învățător în comună. Suspecții au intrat mascați peste omul care locuiește singur.

L-au imobilizat cu fața la pământ și l-au lovit cu putere până când acesta le-a spus unde sunt banii din pensie, primiți cu o zi în urmă. Hoții i-au luat bătrânului 450 de lei, dar și telefonul mobil. Unul dintre cei care l-au tâlhărit pe bătrân este fiul de 20 de ani al unui consilier local al comunei Hulubești, familie cunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată.

Împreună cu vecinul lui, în vârstă de 24 de ani, acesta a pus la cale infracțiunea care i-a șocat și pe anchetatori. Polițiștii dâmbovițeni i-au identificat și prins pe suspecți, ei fiind reținuți pentru 24 de ore, iar după ce au fost prezentați magistraților, aceștia au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.