22.09.2022 00:13

Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița

Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița
Galerie foto

În ultimele 24 de ore, principalele misiuni ale polițiștilor au constat în menținerea ordinii și siguranței publice, combaterea faptelor antisociale, creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea intervenției eficiente la solicitările cetățenilor. La data de 20 septembrie a.c., peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost angrenați în cadrul a 15 acțiuni punctuale circumscrise menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

Obiectivele polițiștilor au fost menținerea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, creșterea gradului de siguranță rutieră și asigurarea intervenției eficiente la solicitările cetățenilor. În cursul zilei de ieri, polițiștii au intervenit la 15 evenimente, dintre care 8 au fost sesizări prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență. Totodată, au fost semnalate 13 infracțiuni, 5 dintre acestea fiind contra persoanei și 6 contra patrimoniului.

De asemenea, polițiștii au aplicat 239 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.820 de lei. În urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea accidentelor de circulație, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 6 permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.