22.12.2014 00:19

Sute de colindători la Arhiepiscopia Târgoviștei

Sute de colindători la Arhiepiscopia Târgoviștei
Galerie foto

❚ Ei au fost primiți de ÎPS Nifon, Arhiepiscopul și Mitropolitul Târgoviștei


La Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei, au fost primite, vineri, 19 decembrie, mai multe grupuri de colindători din Târgoviște, copii din cartierele orașului, dar și asociații sau fundații caritabile. Pc.pr.cons. Adrian Rada a oferit tuturor daruri generoase și le-a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon.

În aceeași zi, la Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon a primit mai multe grupuri de colindători, aproximativ 200 de persoane, care au reprezentat școli și licee din Târgoviște, asociații și fundații, cărora le-a oferit daruri, ca semn al bucuriei filantropice.

Înaltpreasfinția Sa a mulțumit colindătorilor, cărora le-a vorbit despre rolul colindelor pentru viața spirituală, căci ele promovează valorile evanghelice, în cuvinte potrivite pentru fiecare ascultător, și, în același timp, deschid sufletul spre tot ceea este bine și frumos, făcându-ne părtași acelei bucurii care i-a animat pe păstori și pe magi la Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos în Betleemul Iudeii și oferindu-ne puterea de a depăși greutățile vieții cotidiene, prin credință, speranță și dragoste.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviște