31.05.2016 00:05

Suspans și răsturnări de scor

Suspans și răsturnări de scor
Galerie foto

* Chiar dacă Odaia Turcului a condus în două rânduri, Mogoșani a avut puterea să revină și să câștige

V.V.


Stadionul din Mogoșani. Spectatori: 200. Au marcat: I. Florin (55), Buzdugan (74), Iosu (78) / Barbu (25), Gh. Mâinea. Au arbitrat: Costinel Neagu - Constantin Plavie, Florin Filip. Cartonașe galbene: Ionescu (71), Dumitru (89), Gh. Mâinea (81). La juniori: 1-5.

Mogoșani: C. Mihai - Enache, Pană, Dumitru, Amuza (46 I. Cristian) - I. Florin, Furcea (60 Buzdugan), Iosu, Năstase (70 I. Gheorghe) - Dumitrașcu, Ionescu. Antrenor: Ștefan Amuzescu.

Odaia Turcului: C. Mâinea - C. Barbu, G. Mâinea, Alexandru, G. Ionuț (59 Croitoru) - Bucur, Oană, G. Mâinea, Cristea - A. Mâinea (70 Voicu), M. Barbu. Antrenor: Marin Radu.

Meci spectaculos duminică la Mogoșani, aproape 200 de spectatori asistând la o partidă antrenantă, cu multe goluri. Oaspeții deschid scorul la prima acțiune mai consistentă. Marius Barbu (25) ia o acțiune pe cont propriu, intră în careu și îl învinge cu un șut la colțul lung pe C. Mihai. Mogoșani este aproape de egalare cu cinci minute înainte de pauză, Iosu ratând o bună șansă pentru echipa din Mogoșani. Amfitrionii încep mai bine mitanul secund și egalează în  minutul 55 prin I. Florin, care speculează o greșeală a apărării adverse. Odaia nu renunță la luptă și preia din nou conducerea. G. Mâinea face o cursă de 40 de metri, driblează portarul ieșit în întâmpinare și înscrie simplu. Se părea că oaspeții vor obține victoria, dar gazdele au două minute fantastice, în care punctează de două ori. Mai întâi Buzdugan (77) egalează după o acțiune personală, pentru ca în minutul următor Iosu să le aducă pe gazde în avantaj, cu o frumoasă lovitură de cap.