12.08.2022 00:15

"Surprize muzicale" pregătite de autorități pentru „Zilele Comunei” Potlogi


Galerie foto

*Pentru ca cetățenii să nu uite prea ușor această sărbătoare a comunei, primarul Nicolae Catrina le-a pregătit un spectacol de zile mari, susținut de artiști îndrăgiți *Prima zi de sărbătoare a comunei  se va încheia cu un spectaculos  foc de artificii

 

Autoritățile locale de la Potlogi se pregătesc de ,,Zilele comunei’’, manifestare care debutează luni, 15 august 2022, de Adormirea Maicii Domnului  sau Sfânta Marie Mică! Palatul Brâncovenesc , instituția emblematică a localității, îi așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care poposesc în aceste zile de sărbătoare la Potlogi, unde turiștii sunt invitați să viziteze exponatele muzeului, dar și frumoasa grădină exterioară a Palatului Brâncovenesc. Un alt obiectiv care trebuie vizitat este și Casa Memorială ,,Nicolae Grigorescu’’ din satul Pitaru. Sunt așteptați să participe la sărbătoarea localității reprezentanți ai administrației publice locale și județene, președintele CJD, Corneliu Ștefan, parlamentarii județului, și nu numai.

Din programul manifestărilor nu va lipsi târgul tradițional de unde oamenii își pot achiziționa alimente tradiționale, dar și produse meșteșugărești. Pentru ca cetățenii să nu uite prea ușor această sărbătoare a comunei, primarul Nicolae Catrina le-a pregătit un spectacol de zile mari, susținut de artiști îndrăgiți. Prima zi de sărbătoare a comunei se va încheia cu un spectaculos  foc de artificii. În cea de-a doua zi a comunei, pe 16 august 2022, cetățenii sunt invitați la Căminul Cultural, la Spectacolul Folcloric ,,Omagiu Sfinților Brâncoveni’’.

 

 

Violeta Stanciu