19.05.2023 00:12

Suporteri vs. bișnițari

Suporteri vs. bișnițari
Galerie foto

La primul meci jucat de Chindia Târgoviște, după revenirea în prima ligă, găzduit de stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, mi-a fost respinsă solicitarea de acreditare. Din acel moment, mi-am cumpărat bilet pentru a urmări partidele Chindiei din organizare proprie, fie că s-au jucat la Ploiești, Buftea sau Buzău. La Giurgiu nu am fost.

În două rânduri am primit invitație de la președintele clubului. Am vrut să-mi achiziționez bilet și la meciul de vineri, cu FC Voluntari. Din păcate, fără succes. Motiv pentru care am solicitat din nou acreditare la masa presei (nu-i exclus să primesc un nou răspuns negativ). Am avut această oportunitate, ca jurnalist sportiv, cu studii de specialitate finalizate și completate.

Din păcate, mulți cunoscuți, oameni pe care i-am văzut la multe meciuri ale Chindiei atât la Ploiești, cât și prin alte orașe, nu pot intra pe stadion. Online nu au reușit să achiziționeze bilete (aplicația a fost blocată rapid), iar când s-au vândut la casă, erau la joburi. Unii sunt chiar părinți ai juniorilor de la Chindia, juniori care îmbracă tricoul clubului, dar nu pot intra la meci.

Speculanții au profitat de moment și au luat cu asalt stadionul, în grupuri numeroase, pentru a achiziționa bilete la pachet, pe care le-au repus în vânzare, la prețuri duble sau triple. Oportuniști sunt peste tot, chiar și la meciuri cu mult mai importante. Îmi pare rău pentru suporterii adevărați ai Chindiei, care nu pot fi pe stadion! M-au abordat cu zecile. Mai mult de acest text, nu pot să fac!

 

 

Costin Mihai