20.10.2014 00:20

Sunteți o rușine! Demisia!

Sunteți o rușine! Demisia!
Galerie foto

❚ “Jurnal de Dâmbovița” solicită demisia de urgență a celor care au transformat Chindia dintr-un brand în cea mai mare dezamăgire a Ligii a III-a! ❚ Onorabil ar fi să plece toți cei din staff-ul tehnic și din conducerea executivă, care se fac responsabili de această umilință. Să plece Nicu Croitoru! Să plece Sică Bârdeș! Să plece Cosmin Lunescu! Să plece chiar și Marcel Ghergu! ❚ Jucătorii, antrenorii și conducătorii Chindiei au fost chemați ieri la Primăria Târgoviște, pentru a da explicații asociaților. Mai precis primarului interimar Ciprian Prisăcaru și administratorului public al județului, Alexandru Oprea. Numai că și ultimii doi ar trebui să dea explicații, deoarece ei au stabilit conducerea tehnică și administrativă ❚ Croitoru, Bârdeș și Lunescu au fost impuși de Prisăcaru, lucru recunoscut și de ziariștii apropiați primarului interimar, iar Ghergu a fost dorit și de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița. Logic că nu s-a luat măsuri cu niciunul dintre ei, cine să ia, Ciprian Prisăcaru? Doar sunt “oamenii” lui ❚ “Problema e la jucători: lipsă de atitudine și foarte multe greșeli personale”, a și găsit Prisăcaru vinovații. Nu e așa, domnule primar interimar, problema e la antrenorii pe care i-ai livrat la pachet Chindiei. Dacă ții așa de tare la ei, ia-i la Kinderul familiei, însă nu ne mai obliga să le plătim noi salariile la Chindia, din bani publici, pentru a distruge echipa și orice obiectiv impus!

 

COSTIN MIHAI


Egal la Afumați (2-2), după ce s-a condus cu 2-0. Egal la Vișina Nouă (2-2), după ce s-a condus cu 2-0. Înfrângere la Concordia II Chiajna (2-3) și înfrângere la Sporting Roșiori (1-2). Acestea sunt rezultatele înregistrate de Chindia în deplasare în Seria C3. Nicio victorie obținută pe teren străin, în fața unor echipe comunale, satelit sau nou promovate.

 

Urban Titu a bătut și la Vișina Nouă, dar și la Chiajna II. Până și FCM Târgoviște are o victorie afară, la Podari. Numai Chindia e “echipa păcii”, nu bate pe nimeni, ba mai și pierde pe teren propriu cu SCM Pitești (0-1). Ce spune clasamentul? Locul 8-9, alături de Inter Clinceni, trei înfrângeri în opt meciuri, minus în ierarhia adevărului, 11 goluri primite, iar Urban și FCM deasupra în clasament. Sunt cifre de coșmar, cifre rușinoase pentru un brand fotbalistic, ajuns o mare dezamăgire.

 

În acest moment, Chindia își bate joc de numele municipiului Târgoviște, de minunații ei suporteri și de banii publici pe care îi înghite fără niciun rost. Onorabil ar fi să plece toți cei din staff-ul tehnic și din conducerea executivă, care se fac responsabili de această umilință. Să plece Nicu Croitoru! Să plece Sică Bârdeș! Să plece Cosmin Lunescu! Să plece chiar și Marcel Ghergu!

 

Prisăcaru, ia-ți antrenorii de la Chindia!

Jucătorii, antrenorii și conducătorii Chindiei au fost chemați ieri la Primăria Târgoviște, pentru a da explicații asociaților. Mai precis primarului interimar Ciprian Prisăcaru și administratorului public al județului, Alexandru Oprea. Numai că și ultimii doi ar trebuie să dea explicații, deoarece ei au stabilit conducerea tehnică și administrativă.

 

Croitoru, Bârdeș și Lunescu au fost impuși de Prisăcaru, lucru recunoscut până și de ziariștii apropiați primarului interimar, iar Ghergu a fost dorit și de reprezentanții Consiliului Județean Dâmbovița. Logic că nu s-a luat măsuri cu niciunul dintre ei, cine să ia, Ciprian Prisăcaru? Doar sunt “oamenii” lui.

“Problema e la jucători: lipsă de atitudine și foarte multe greșeli personale”, a și găsit Prisă vinovații.

Nu e așa, domnule primar interimar, problema e la antrenorii pe care i-ai livrat la pachet Chindiei. Dacă ții așa de tare la ei, ia-i la Kinder-ul familiei, însă nu ne mai obliga să le plătim noi salariile la Chindia, din bani publici, pentru a distruge echipa și orice obiectiv impus. Cât despre Sică Bârdeș, dacă mai rămâne mult, acest club va avea soarta Avântului Produlești.

 

Nici jucătorii nu-i mai vor

“Le-am blocat salariile jucătorilor, până vom reveni pe primele trei locuri”, ne-a anunțat președintele Marcel Ghergu, în schimb a recunoscut că zilele trecute le-a achitat inclusiv salariul pe luna septembrie. Iar diferența de podium e numai de patru puncte, la fel și de liderul FC Afumați, deci încă se mai poate. Dar nu cu antrenori marca Kinder, precum Croitoru, Bârdeș sau Lunescu. Echipa nu mai poate să joace sau nu mai vrea să joace, e clar că fotbaliștii vor un alt staff tehnic.

“Știți când facem noi antrenamente? După ce își termină Croitoru orele de profesor la Nucet. Vă vine să credeți în ce hal a ajuns echipa asta? Să stăm să iasă Nicu de la ore? Cât despre Sică, pe unii ne umilește în ultimul hal, știe că nu va fi dat niciodată afară de Prisăcaru și de Țuțuianu. Marii antrenorii ne-au pregătit așa de bine, încât ni se taie picioarele după minutul 60”.


Neperformanți, fricoși, piloși

Marcel Ghergu și Nicu Croitoru au apărut o singură dată în fața jurnali știlor, la conferința de presă în care s-au prezentat singuri și în care s-au făcut de râs. De atunci nu au mai organizat niciuna, asta pentru că se tem de reacția dură a ziariștilor, în special antrenorul. Pe vremea lui Porumbacu, erau și câte două conferințe de presă săptămânal, însă la Chindia nu mai există nici măcar un ofițer de presă. Cum nu există nici medic, nici maseur, în schimb s-au făcut angajări în familie.

 

Nu e deloc prematură schimbarea antrenorilor, domnule Prisăcaru, e deja târziu, dați-i afară cât nu este prea târziu! Vorbim despre Chindia Târgoviște, cea mai titrată, dar și cea mai bogată echipă din Seria C3. Lăsați vrăjeala pentru campania electorală, la fotbal se mai pricep și alții, nu doar protejații de partid. Solicităm demisia tuturor! Să plece DE URGENȚÃ antrenorii Croitoru, Bârdeș, Lunescu, dar și președintele Ghergu! Nici asociații nu și-au desemnat cei mai capabili reprezentanți, ba chiar și ei ne iau la mișto. Atenție, pe banii noștri!