12.04.2018 01:25

Sunt patru dosare depuse pentru șefia AJF Dâmbovița

Sunt patru dosare depuse pentru șefia AJF Dâmbovița
Galerie foto

* Ionuț Iugulescu, Emil Tudor, Costel Badea și Aurel Godinac au intrat oficial în cursa pentru funcția de președinte, dar e posibil să rămână mai puțini, după evaluarea dosarelor

COSTIN MIHAI

 


 

Miercuri, 11 aprilie, ora 13.00, s-a spus STOP depunerii dosarelor pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița, care va fi ales de Adunarea Generală în ședința din 26 aprilie. Sunt patru dosare depuse, unul surpriză, al lui Aurelian Godinac, și o veste ce părea incredibilă în urmă cu câteva săptămâni, abandonul lui Cristi Catană, favoritul alegerilor. „Au fost mai multe motive care au dus la decizia de a nu mai candida. Ce țin de imagine, de faptul că m-au părăsit anumite persoane din echipa mea și, cel mai important, că nu îndreplinesc un criteriu din condițiile de participare. Eu sunt un tip foarte flexibil și sunt dispus să colaborez cu oricine, de dragul echipelor. Am vorbit și cu familia, am analizat bine, dar nu cred că este momentul acum să candidez. Știu că plecam cu prima șansă, însă mai rău ca mie nu-i pare nimănui. Le urez succesul celor care candidează și important e să rămânem oameni!”. Și Florin Tuiu a renunțat la intențiile de candidatură pentru funcția de președinte, optând pentru cea de vicepreședinte. Vom prezenta o scurtă caracterizare a celor care și-au depus dosarul pentru mult râvnita poziție de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

Ionuț Iugulescu

Este primul care a intrat oficial în această cursă și singurul care poate să-i pună probleme lui Tudor Emil. Retragerea lui Cristi Catană e ca un bumerang. S-ar putea să-l avantajeze, întrucât a scăpat de un adversar greu, cu susținători care pot migra către „Chucky”. Dar e posibil să fie și un dezavantaj, adică să nu se ajungă în turul doi, iar Tudor să câștige de la prima strigare. Iugulescu are nevoie de alianțe, altfel e greu să iasă victorios. Este profesor de educație fizică și sport, antrenor la juniorii Chindiei și arbitru. A fost propus de Kinder Târgoviște.

Emil Tudor

Abandonul lui Catană îi redeschide calea către un nou mandat, chiar dacă nu-l merită. Fotbalul dâmbovițean e manageriat haotic, dictatorial și primitiv, prăbușindu-se sub conducerea lui Tudor Emil. Chiar dacă în acest moment este favorit, până la alegeri poate pierde teren important, întrucât nu prezintă niciodată un proiect, nu-și asumă confruntări televizate și e incapabil să intervină la nivelul comisiilor, unde activează oameni care îl pot șantaja oricând cu dezvăluiri grele. Este pensionar și nu cunoaștem ce echipă l-a propus.

Constantin Badea

În primul rând are o problemă la nivelul condițiilor de participare, la capitolul studii superioare de lungă durată. „Aștept să văd dacă îmi vor accepta sau nu dosarul. Mă așteptam ca din comisia de evaluare să facă parte oameni cu studii cel puțin ca ale noastre, ale candidaților. Însă nu mă miră, câtă vreme și în Comitetul Executiv sunt persoane incompatibile. Eu voi merge până la capăt, așa am promis, așa voi face”. Costel Badea nu a ascuns că se poate alia în orice moment cu Ionuț Iugulescu. Este viceprimar al comunei Comișani și a fost propus de echipa locală Victoria.

Aurelian Godinac

Ultima apariție în peisajul alegerilor, poate deveni un arbitru în lupta pentru putere, fiind greu de crezut că va triumfa. „Primul test este cel am evaluării dosarelor. Se aude că vom fi eliminați cu toții aici, pentru a rămâne domnul Tudor singurul candidat. Aștept rezultatul, iar dacă este favorabil, voi face pașii următori. Accept oricând invitația la o confruntare televizată, dar am rețineri în ce privește selecția dosarelor”. La prima vedere, Godinac îndeplinește condițiile impuse. Este profesor de educație fizică și sport, antrenor la Roberto Ziduri, la juniorii Sportului Pucioasa și jucător la AS Doicești. A fost propus de Bradul Moroeni, Ziduri și Doicești.