29.11.2022 00:16

Sumă record pentru investiții

Sumă record pentru investiții
Galerie foto

*Numai pe PNRR avem proiecte în valoare de aproape 400 de milioane de lei. Fără să discutăm despre Programul Operațional Regional, cu acele proiecte foarte mari”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan

 

Recent, primarul Daniel Cristian Stan a transmis că în municipiul Târgoviște se desfășoară un adevărat maraton de proiecte pentru dezvoltare, cuantumul investițional ajungând la o sumă record. Odată cu proiectele derulate prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), dar și alte surse de finanțare, municipiul Târgoviște a ajuns la cuantumul de 1. 185.000.000 de lei, o sumă record, spune primarul Daniel Cristian Stan. Proiectele sunt în diferite stadii, atât la faza de documentație, cât și la faza de execuție. Totuși, se anunță în continuare investiții majore, în mai multe domenii de activitate.

„Împreună cu colegii mei am făcut o situație legată de cuantumul investițiilor în derulare în municipiul Târgoviște, în acest moment. Sigur, unele sunt în faza de execuție, altele în faza de proiect și așa mai departe. Nu contează exact faza în care ele se află. Vreau să spun că suntem la 1.185.000.000 de lei. Acest lucru înseamnă mai mult de 200 de milioane de euro. Poate undeva la 240 de milioane de euro. Este o cifră record. Numai pe PNRR avem proiecte în valoare de aproape 400 de milioane de lei. Fără să discutăm despre Programul Operațional Regional, cu acele proiecte foarte mari”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil