01.08.2014 08:20

Subiectul demisiilor, pe masa PNL Dâmbovița

Subiectul demisiilor, pe masa PNL Dâmbovița
Galerie foto

❚ Recenta plecare a deputatului Ion Pârgaru de la PNL la Partidul Liberal Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu nu a fost intuită și nici cunoscută de liberalii dâmbovițeni, cu excepția președintelui interimar Mihai Volintiru, ginerele deputatului demisionar ❚ Rămas singurul deputat al PNL Dâmbovița, Vasile Horga a ținut ieri să infirme zvonurile conform cărora ar urma gestul fostului coleg Pârgaru

 

ANA MARIA POPESCU


 

Vestea plecării din PNL a deputatului Ion Pârgaru i-a luat prin surprindere pe liberalii dâmbovițeni, care susțin că au aflat din presă de decizia parlamentarului de a părăsi partidul și a se alătura grupării lui Tăriceanu. Liberalii, cu excepția președintelui interimar Mihai Volintiru (ginerele deputatului demisionar), spun că nu au avut cunoștință de intenția deputatului Pârgaru, doar au luat act de demisie și… atât.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Purtătorul de cuvânt al PNL, Gabriel Cioacă, a precizat:

„Faptul că domnia sa a decis să demisioneze este problema strict a domnului deputat. Din punctul nostru de vedere, este un act de abdicare”.

Numai liderul Mihai Volintiru spune că a știut de pasul socrului și că motivul pentru care acesta a părăsit PNL în favoarea Partidului Liberal Reformator (PLR) este nemulțumirea față de politica și strategia actualului Partid Național Liberal:

„Am avut o discuție pe această temă, dar nu a plecat că s-ar fi săturat de mine, ci a plecat că este nemulțumit de politica și de strategia PNL-ului condus de președintele Iohannis, este nemulțumit de strategia adoptată și de discuția cu fuziunea. A luat decizia că se regăsește acolo și nu aici”, a arătat liberalul.

 

Vasile Horga nu pleacă după Ion Pârgaru

Și pentru că pe scena politică dâmbovițeană circulă un zvon cum că și cel de-al doilea deputat PNL de Dâmbovița ar intenționa s-o ia pe urmele lui Ion Pârgaru, ieri, parlamentarul Vasile Horga a ținut să dezmintă aceste lucruri:

„Sunt în PNL și aici voi rămâne!”, a declarat deputatul.