11.01.2022 00:10

Străjerii Târgoviște, pe primul loc în Liga a 4-a

Străjerii Târgoviște, pe primul loc în Liga a 4-a
Galerie foto

* Echipa pregătită de Anton merge bine și în Cupa României-faza județeană. În turul 3 a trecut fără probleme de Viitorul Gorgota, 9-0, iar în optimi a învins Viitorul Dobra cu 4-2.

 

Început acum câțiva ani, proiectul Străjerii Târgoviște arată din ce în ce mai bine, iar rezultatele obținute în acest sezon nu sunt întâmplătoare. Înainte de startul acestui sezon de Liga a 4-a, specialiștii se așteptau la o luptă în trei pentru supremație în fotbalul dâmbovițean, între Gloria  Cornești, Roberto Ziduri și Străjerii Târgoviște. Așa a și fost până în momentul retragerii formației lui Nelu Radu, iar acum lupta pentru primul loc se dă doar între două echipe, Ziduri și Străjerii.

O singură remiză 

La finalul turului, primul loc este ocupat de Străjerii Târgoviște. Echipa pregătită de Florin Anton a adunat 43 de puncte în 15 meciuri. S-au înregistrat 14 victorii și o singură remiză, în partida cu Roberto Ziduri, disputată la Șotânga, scor 0-0. Cea mai clară victorie a fost înregistrată în etapa cu numărul 14, 10-0 cu Flacăra Șuta Seacă. S-au mai înregistrat succese cu: Voința Vișina (3-0), Steagu Roșu Colacu (7-0), CSM Fieni (9-2), Urban Titu (5-1), Voința Crețu (3-1), Viitorul Răzvad (4-3), Viitorul Voinești (2-0), ACS Burduca (6-0), Progresul Mătăsaru (3-2), Unirea Bucșani (9-1), Unirea Ungureni (2-1), AFC Brezoaele (1-0) și Recolta Gura Șuții (2-1).

Cel mai bun atac din serie 

Florin Anton are la dispoziție jucători cu experiență, dar și fotbaliști tineri, de perspectivă. Liderul Ligii a 4-a preferă să atace, să dețină controlul asupra jocului, astfel, are cel mai bun atac din campionat, cu 66 de goluri marcate. Nici în apărare lucrurile nu arată rău pentru Străjerii, pentru că cele 12 goluri primite o clasează pe locul secund în ierarhia celor mai bune defensive. Echipa care își dispută meciurile de pe teren propriu la Șotânga oferă și unul dintre cei mai buni marcatori din Liga a 4-a, pe Cătălin Șerban, cu 17 goluri. Multe goluri a marcat și Mustafa Tahsildarogullari, reușind să puncteze de 13 ori în turul campionatului.

Calificați în sferturile Cupei României 

Echipa pregătită de Anton merge bine și în Cupa României - faza județeană. În turul 3 a trecut fără probleme de Viitorul Gorgota, 9-0, iar în optimi a învins Viitorul Dobra cu 4-2. Ambele partide s-au jucat în deplasare. În sferturile de finală ale competiției KO, Străjerii Târgoviște înfruntă Unirea Ungureni, pe terenul echipei lui Remus Gâlmencea.

 

 

Cosmin Sava