24.11.2021 00:09

Străjerii ocupă primul loc

Străjerii ocupă primul loc
Galerie foto

* Locul secund este ocupat de Roberto Ziduri, cu 43 de puncte, dar și cu un meci mai puțin, iar dacă se va impune în ultima etapă, echipa pregătită de Marius Rotaru va fi campioană de toamnă

 

Meciurile de nivelul Ligii a 4-a au continuat și la finalul săptămânii trecute, atunci când au fost programate partidele din cadrul etapei cu numărul 16, penultima a turului. Au fost propuse multe meciuri interesante, însă capul de afiș al etapei disputate la finalul săptămânii trecute a fost partida dintre Recolta Gura Șuții și Străjerii Târgoviște. Gazdele s-au impus de patru ori, oaspeții au câștigat două meciuri, o partidă s-a încheiat la egalitate, iar una a fost decisă la „masa verde”. S-au marcat în total 25 de goluri, gazdele au marcat de 17 ori, iar oaspeții au reușit să puncteze de 8 ori.

Cornești nu s-a prezentat la Răzvad

Voința Vișina a reușit să câștige partida cu Flacăra Șuta Seacă cu scorul de 2-0, în timp ce Urban Titu și Viitorul Voinești au câștigat cu 3-0 meciurile cu Progresul Mătăsaru, respectiv ACS Burduca. Singura remiză a etapei a fost înregistrată în partida dintre Steagu Roșu Colacu și Unirea Ungureni, scor 1-1. Roberto Ziduri a avut o partidă dificilă cu Voința Crețu, dar a reușit să se impună cu 3-2, același scenariu fiind prezent și în partida dintre Recolta Gura Șuții și Străjerii Târgoviște, în care oaspeții s-au impus cu 2-1. Cele mai multe goluri s-au marcat în partida dintre CSM Fieni și Unirea Bucșani, încheiată cu victoria gazdelor, 5-2. Această rundă a avut și un eveniment neplăcut, Gloria Cornești nu s-a prezentat la Răzvad, iar Viitorul s-a impus la „masa verde”. În runda cu numărul 16 AFC Brezoaele a stat.

Străjerii, pe primul loc

Înainte de ultima etapă a turului, Străjerii Târgoviște se clasează pe primul loc, cu 44 puncte, însă în runda următoare va sta. Locul secund este ocupat de Roberto Ziduri, cu 43 de puncte, dar și cu un meci mai puțin, iar dacă se va impune în ultima rundă, echipa pregătită de Marius Rotaru va fi campioană de toamnă. Pe ultima treaptă a podiumului este Gloria Cornești, cu 34 de puncte obținute în 15 etape, însă șansele de a intra în lupta pentru titlul de campioană județeană au scăzut după ultimele evenimente. Pe ultimul loc este Steagu Roșu Colacu, cu 8 puncte, pe 16 se clasează Progresul Mătăsaru, cu 9 puncte, iar poziția a 15-a este ocupată de Șuța Seacă, cu 11. Programul complet al ultimei etape din tur:  ACS Burduca - Recolta Gura Șuții, Gloria Cornești - Viitorul Voinești, Roberto Ziduri - Viitorul Răzvad, Progresul Mătăsaru - Voința Crețu, Unirea Bucșani - Urban Titu, Unirea Ungureni - CSM Fieni, Flacăra Șuța Seacă – Steagu Roșu Colacu și FC Brezoaele - Voința Vișina. Străjerii Târgoviște stă.

 

 

Cosmin Sava