11.11.2021 00:19

Strada Gării și pasajul PAVCOM, în plin proces de reabilitare

Strada Gării și pasajul PAVCOM,  în plin proces de reabilitare
Galerie foto

*Conducerea Primăriei Târgoviște a făcut ieri o vizită de lucru la șantierele ce privesc reabilitarea celor două investiții

*Proiectele sunt derulate de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene

 

Lucrările de consolidare la strada Gării și pasajul rutier de la PAVCOM continuă să avanseze. Conducerea Primăriei Târgoviște a făcut ieri o vizită de lucru la șantierele ce privesc reabilitarea celor două investiții. Proiectele sunt derulate de administrația publică locală târgovișteană, pe fonduri europene.

„Proiectul este derulat de administrația publică locală târgovișteană pe fonduri europene”

,,Suntem pe strada Gării din municipiul Târgoviște, aici unde este în plină desfășurare un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere, un proiect derulat de administrația publică locală târgovișteană pe fonduri europene. Numai în această zonă se lucrează la strada Gării, la amenajarea trotuarelor, de asemenea, la partea carosabilă s-a turnat deja la un sens, urmează până la finalul acestei săptămâni, în funcție și de vreme să se finalizeze măcar primul strat de asfalt pe această stradă, astfel încât să se circule mai lejer. De asemenea, menționez că aici va mai fi turnat încă un strat de asfalt”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

„Intervențiile sunt unele de substanță”

Acesta a făcut câteva precizări și despre pasajul de lângă PAVCOM, cum este el cunoscut, care în cadrul aceluiași proiect cunoaște lucrări importante de modernizare și reabilitare.

,,Parapetul greu este în șantier, în acest moment, urmând ca, sperăm noi, până la finalul acestei luni să reușim să deviem circulația pe sensul nou al pasajului de care am discutat, urmând să fie montați și stâlpii de iluminat public, în cadrul unui proiect de natură să transforme într-o măsură semnificativă întreaga zonă de care discutăm. Dacă ne referim la pasaj, menționăm că intervențiile sunt unele de substanță, care vizează inclusiv structura de rezistență a acestui pasaj, de altfel cum s-a întâmplat și la celelalte pasaje care au fost reabilitate și modernizate în municipiul Târgoviște, pe celălalt proiect major care a vizat modernizarea centurii orașului”, a mai completat edilul-șef al municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil