12.01.2017 00:19

Statul român mafiot

Statul român mafiot
Galerie foto

GEORGE COANDĂ


Adevăr grăit-a Traian Băsescu autodenunțându-se. În cinismul carel caracterizează se autoamăgește cu zis-a proverbului: crima recunoscută e pe jumătate iertată.Omul acesta, care a patronat crima organizată timp de un deceniu, sub președinția sa cotrocenistă devenind România un stat mafiot, pus la dispoziția unor tâlhărești interese străine, țara fiind distrusă sistematic, mai speră să-i tragă pe sfoară pe români.

Cred că, Justiția, dacă mai are un dram de demnitate, a venit momentul să-i ofere un loc de îndelungată reflecție în „beciul domnesc”. Dar, culmea cinismului băsescian e că a trecut la… amenințări împotriva foștilor săi comparși pe care el i-a folosit în crearea statului mafiot. Este uluitor ce spectacol grotesc a pus în scenă! Cică, el n-a mâncat usturoi, deci gura nu-i miroase. Au venit, însă deconspirările lui Sebastian Ghiță care au declanșat un scandal național, românii rămânând înmărmuriți. Ba mai mult, îngroziți, întrebându-se cum de a fost posibil așa ceva.

Astfel, au aflat că „trasul cu urechea” a fost mai abitir ca pe vremea odioasei Securități, că a denunța prin delațiune ordinară adversarii politici, că a șantaja, amenințând cu pâra la Licuriciul cel mare și cu acțiunile potrivnice românilor ale „oengeurilor” sorosiste, „iluminați” și nu numai, că toate acestea la un loc – preluate, pare-se și de urma șul său la Cotroceni – creaseră o instituție sinistră, neostalinistă, a „terorismului de stat”, secretizată sub anvelopa „democrației originale” românești, din păcate SRI, DNA, DIICOT, în unele situații chiar Curtea Constituțională, forțe politice de dreapta, sub bagheta letală a lui Traian Băsescu, interpretând aria trădării de țară, fiind totodată, constructori ai acelei instituții. Și pentru că trebuia să poarte un nume, iată-l: băsescianism. Este obligatoriu să fie demolată și să fie curățat aerul de noxele băsescianiste. Desecretizările devastatoare ale lui Sebastian Ghiță au dat semnalul acestei operațiuni. Se așteaptă ieșirea României din infern.