25.08.2020 00:10

Start ratat în noul sezon

Start ratat în noul sezon
Galerie foto

❚ Trupa lui Emil Săndoi nu a venit cu nimic nou față de finalul stagiunii trecute, fiind evident faptul că și acest an va fi unul dificil, unul de supraviețuire ❚ Popadiuc a centrat bine, Onea a recentrat, iar Passaglia a marcat cu o lovitură de cap (22). Suficient pentru moldoveni să obțină victoria la debutul în noul campionat ❚ Chindia a încercat să forțeze egalarea pe finalul primei reprize, însă Șerban, Rață și Dumitrașcu, ultimul cu un șut bun de la distanță, nu au reușit să puncteze. Chindia a ieșit mai hotărâtă de la cabine și a încercat să revină în joc, însă șuturile lui Florea (56) și Rață (58) nu au avut efect pe tabelă ❚ Mult mai importantă a fost ocazia lui Yameogo, al cărui șut a trecut puțin pe lângă poarta gazdelor (66). Tânărul jucător Ioniță a șutat apoi bine de la distanță, însă Axinte a fost la post și a respins (80)

 

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a început noua stagiune fără doi jucători importanți, Marian Aioani și Laurențiu Corbu, depistați pozitiv COVID-19, înaintea partidei cu Poli Iași. Trupa lui Emil Săndoi nu a venit cu nimic nou față de finalul stagiunii trecute, fiind evident faptul că și acest an va fi unul dificil, unul de supraviețuire. După o primă repriză modestă, Chindia a încercat să forțeze revenirea în partea secundă, dar nu a reușit acest lucru și începe sezonul cu o înfrângere pe terenul celor de la Poli Iași, o echipă cu mari probleme de efectiv.

Passaglia a marcat pentru Poli

Partida a început cu Poli Iași în atac, dar lovitura de cap a lui Andrei Cristea nu a pus în pericol poarta lui Moldovan (10). Mult mai periculos a fost Popadiuc, al cărui șut puternic a trecut periculos pe lângă poarta Chindiei (17). Același jucător a stat la baza golului marcat de Iași. Popadiuc a centrat bine, Onea a recentrat, iar Passaglia a marcat cu o lovitură de cap (22). Onea și-a încercat norocul din afara careului, însă Moldovan a reținut, iar scorul a rămas 1-0 (40). Chindia a încercat să forțeze egalarea pe finalul primei reprize, însă Șerban (41,43), Rață (43) și Dumitrașcu (45+2), ultimul cu un șut bun de la distanță, nu au reușit să puncteze.

Chindia nu a avut forța să revină

Chindia a ieșit mai hotărâtă de la cabine și a încercat să revină în joc, însă șuturile lui Florea (56) și Rață (58) nu au avut efect pe tabelă. Mult mai importantă a fost ocazia lui Yameogo, al cărui șut a trecut puțin pe lângă poarta gazdelor (66). Echipa lui Pancu a revenit în atac, Onea a avut o acțiune frumoasă, dar șutul lui a fost reținut de Moldovan (78). Tânărul jucător Ioniță a șutat bine de la distanță, însă Axinte a fost la post și a respins (80). La cealaltă poartă, Popadiuc a trimit puțin peste (81). Moldovan a reținut fără probleme șutul lui Atska (86), în timp ce ultima ocazie a formației târgoviștene a venit din piciorul lui Diaz, care a trimis peste poarta gazdelor (88). Andrei Cristea a avut ultima șansă importantă a meciului, însă șutul lui din lovitura liberă a trecut peste poarta apărată de Moldovan.

Caseta tehnică

Stadion: Emil Alexandrescu - Iași. A marcat: Passaglia (22). Cartonașe galbene: De Iriondo (70) / Diaz (59), Dumitrașcu (69), Rață (90+4). Au arbitrat: Sebastian Colțescu - Vladimir Urzică și Adrian Popescu. Poli Iași: Axinte - Frăsinescu, Mihalache, Baxevanos - Cabral, Popadiuc, F. Cristea (Atska), Passaglia, Onea - A. Cristea (90+3 Zaharia), Assulin (11 De Iriondo). Antrenor: Daniel Pancu Chindia: Moldovan - Martac, Dinu, Pițian, Dumitrașcu (83 Barbu) – Neguț (72 Berisha), Rață, Yameogo (83 L. Mihai), M. Ioniță - A. Șerban (46 Diaz) – Florea. Antrenor: Emil Săndoi.