21.01.2022 00:09

Start în meciurile oficiale

Start în meciurile oficiale
Galerie foto

* Partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, iar prețul biletelor este următorul: 20 de lei la Tribuna I și 30 de lei la Tribuna 0

 

Pauza competițională a ajuns la final, iar astăzi este programat primul meci din cadrul etapei cu numărul 22 a acestui sezon de Liga 1, FC Argeș - Dinamo București. Chindia Târgoviște joacă mâine, de la ora 14.30, cu revelația acestei stragiuni, FC Voluntari. Partida se va disputa pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești, iar prețul biletelor este următorul: 20 de lei la Tribuna I și 30 de lei la Tribuna 0. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Obiective diferite 

În ultima partidă a anului trecut, Chindia Târgoviște a învins cu 1-0 pe Academica Clinceni. Formația lui Emil Săndoi începe anul 2022 pe locul 11 în Liga 1, cu 22 de puncte. De partea cealaltă, în ultimul joc oficial, FC Voluntari a învins cu 3-1 pe UTA Arad, și ocupă locul 3 în acest moment, cu 37 de puncte. Chindia luptă și în această stagiune pentru evitarea retrogradării, în timp ce echipa din Voluntari reprezintă surpriza plăcută a acestui sezon și are ca obiectiv calificarea în play-off, o țintă realistă, ținând cont de parcursul de până acum.

Voluntari s-a impus în tur 

În meciul tur, disputat pe stadionul „Anghel Iordănescu”, FC Voluntari s-a impus cu 2-1, grație reușitelor semnate de Ion Gheorghe și Adam Nemec, în timp ce  Dani Popa a punctat pentru Chindia. Formația târgovișteană stă rău în atac, are doar 13 goluri marcate, având cele mai slabe rezultate din punct de vedere ofensiv, spre deosebire de trupa lui Liviu Ciobotariu, care a marcat de 25 de ori. Din punct de vedere defensiv, Chindia stă mai bine decât Voluntari, cu 17 goluri încasate, spre deosebire de cele 20 primite de adversara de mâine.

 

 

Cosmin Sava