24.08.2018 00:12

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori

Sprijin garantat de Primărie pentru investitori
Galerie foto

Petre Drăguțoiu


Primarul orașului Răcari, Marius Caravețeanu, a realizat o Strategie de dezvoltare pentru localitate până în anul 2020. La realizarea acesteia a colaborat cu ,,echipa managerială (…) în urma consultărilor cu reprezentanți ai comunității civile și cu membri ai mediului de afaceri Răcari”, după cum a menționat primarul.

Prioritățile pentru cetățeni, pe care le-a prezentat, cu încredere în rezolvarea lor, la întâlnirile din conferințele de presă, se axează pe infrastructura rutieră, respectiv extindere, reabilitare, modernizare, pe drumurile comunale și județene, având șansa ca prin centrul orașului să treacă DN 71.

„Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată”

În aceeași măsură, pe edilul șef îl preocupă și completarea rețelei cu apă și canalizare pentru fiecare stradă, dar și înființarea unor noi lucruri de muncă. De subliniat este că, pentru informația cetățenilor orașului Răcari și dialogul constant și permanent cu aceștia, este editată publicația locală ,,Ziarul Primăriei Orașului Racari”, care are în atenție în primul rând administrația localității, urmărirea strategiei de dezvoltare menționată.

Edilul șef al orașului, Marius Caravețeanu, a precizat: „Viziunea orașului Răcari este reprezentată de dezvoltarea integrată, în vederea eliminării discordanțelor regionale de dezvoltare și alinierii la standardele europene în domeniul dezvoltării durabile. Doresc să garantez tuturor investitorilor care aleg localitatea Răcari ca destinație predilectă de dezvoltare a activităților economice și comerciale, faptul că voi sprijini, prin toate mijloacele legale de care dispun, orice inițiativă care, în mod direct sau indirect, contribuie la crearea de valoare adăugată pentru membrii comunității și la crearea de noi locuri de muncă pentru aceștia”.