10.11.2021 00:11

Sporturile de sală, în regres

Sporturile de sală, în regres
Galerie foto

Campioană en-titre, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște a suferit la Voluntari al doilea eșec în cinci partide și s-a depărtat la 4 puncte de liderul Volei Alba Blaj. Mult schimbată față de sezonul trecut, echipa italianului Giovanni Caprara a pierdut cu Medgidia și Voluntari, formații pe care ar fi trebuit să le pună la respect. Chiar dacă este un an mai dificil financiar pentru sportul târgoviștean, pretențiile erau totuși altele de la echipa de volei, completată cu jucătoare titrate, de peste mări și țări.

În condițiile în care la volei rezultatele sunt mai degrabă modeste, nici cele de la baschet nu mai surprind. Un singur succes a reușit CSM Târgoviște în cinci meciuri, cu Botoșani, altfel au fost înfrângeri, cu Tg. Mureș, Satu Mare, Constanța și Alexandria. Aici, cel puțin nu prea mai sunt  pretenții, de vreme ce echipa antrenată de Cătălin Tănase nu poate efectua transferuri din străinătate, având restricții chiar și pe piața internă.

Oarecum previzibil, sporturile de echipă cunosc un regres la nivelul Clubului Sportiv Municipal, de vreme ce și finanțarea s-a mai redus. Important e ca jucătoarele să fie sănătoase și să termine onorabil competiția. Atenția e focusată pe fotbal la Târgoviște.


Costin Mihai