29.07.2014 00:04

Sportis Târgoviște s-a înscris în campionat

Sportis Târgoviște s-a înscris în campionat
Galerie foto

❚ Totuși, problemele nu stau departe de târgovișteni ❚ Principalele griji sunt legate de aspectul financiar ❚ Deși Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat bugetul din proiect, cifrat în jurul sumei de 25.000 lei, banii întârzie să fie virați, din cauza fondurilor insuficiente de care dispune în acest moment instituția publică

 

MĂDĂLIN RĂDUCU


Începutul de săptămână a adus o veste excelentă pentru Sportis, echipa de futsal a orașului Târgoviște. Clubul prezidat de Marius Costache a confirmat la Federația Română de Fotbal locul pentru sezonul următor competițional.

 

Totuși, problemele nu stau departe de târgovișteni. Principalele griji sunt legate de aspectul financiar, cauzat de întârzierile de plată. Deși Consiliul Județean Dâmbovița a aprobat bugetul din proiect, cifrat în jurul sumei de 25.000 lei, banii întârzie să fie virați, din cauza fondurilor insuficiente de care dispune în acest moment instituția publică.

{GOOGLE_AD_BOX1}

Consiliul Județean sprijină echipa orașului

„Ne-am înscris în campionat. Cel puțin asta este o primă veste bună. Nu știu cum vom face rost de bani să terminăm competiția. E păcat că se va ajunge din nou la situația grea de anul trecut. Doream să trecem la următoarea etapă în progresul clubului, dar fără finanțare este greu”, ne-a transmis Marius Costache, președintele echipei.  

Finanțarea Sportisului este interesantă din acest punct de vedere, întrucât clubul este sprijinit de Consiliul Județean, asta în condițiile în care numele Târgoviște nu i-a „mișcat” deloc pe consilierii locali din cadrul primăriei. Sportis Târgoviște a terminat sezonul trecut pe locul 8 în sezonul regulat.