30.04.2014 08:20

Spitalul Orășenesc Găești primește 24 miliarde lei vechi

Spitalul Orășenesc Găești primește 24 miliarde lei vechi
Galerie foto

ANA MARIA POPESCU


 

Lucrări de anvergură la Spitalul Orășenesc Găești! După ce administrația locală a investit sume importante pentru reabilitarea termică, repararea acoperișului și îmbunătățirea exteriorului instituției spitalicești, Ambulatoriul spitalului găeștean a intrat în reabilitare, modernizare și de echipare cu bani de la Uniunea Europeană, prin Programul Operațional Regional 2007-2014.

 

Proiectul, a cărui valoare este de aproape 24 de miliarde lei vechi, prevede reabilitarea și modernizarea interiorului Ambulatoriului de la Găești, precum și dotarea cu echipamente medicale a instituției sanitare.

 

Potrivit primarului localității Dan Eugen Iacobuță, în maxim 4-5 luni, Ambulatoriul din cadrul Spitalului Orășenesc va fi ca nou, în două luni vor fi finalizate lucrările de reabilitare și modernizare, celelalte două-trei luni fiind rezervate dotărilor și montării echipamentelor medicale.

{GOOGLE_AD_BOX1}

 

Lucrări și din fonduri proprii

“În incinta Ambulatoriului Spitalului Găești sunt demarate lucrările. Acest Ambulatoriu este făcut pe fonduri proprii la exterior. Din fonduri proprii sunt făcute și acoperișul, anveloparea exterioară. Toate s-au făcut anul trecut din banii primăriei. Valoarea lucrărilor făcute anul trecut este de 3 miliarde lei vechi. (…) Sperăm ca Ambulatoriul să fie terminat în maxim 4-5 luni, cu tot cu dotări”, a precizat primarul orașului.