21.11.2014 00:10

Spectatorii cer demisia lui Fleșeriu

Spectatorii cer demisia lui Fleșeriu
Galerie foto

❚ La început liniștiți, spectatorii de la tribuna I și-au pierdut cumpătul pe parcurs, solicitând demisia băncii tehnice. Unul dintre ei, omniprezent la partidele de baschet, a mers după meci la vestiare, pentru a le solicita conducătorilor să-l schimbe de urgență pe Fleșeriu ❚ „Schimbați-l acum, cât nu e prea târziu, dacă mai vreți să câștigăm campionatul. Nu doar că nu are nicio reacție pe bancă, nu are nicio schemă, nu știe nimic. Nu e posibil să joci de trei ori cu Sf. Gheorghe și să nu înveți nimic, să nu le citești jocul”, au curs reproșurile la adresa antrenorului

COSTIN MIHAI

 


 

CSM Târgoviște avea de luat o revanșă în fața celor de la Sf. Gheorghe, după eliminarea prematură din Cupa României, însă miercuri seară tot Sepsi a fost echipa mai bună. La început liniștiți, spectatorii de la tribuna I și-au pierdut cumpătul pe parcurs, solicitând demisia băncii tehnice. „Fleșeriule, schimbă-te pe tine mai bine! I-ai și pe ăia doi (n.r. Marius Dobă și Ciprian Iugulescu) de pe capul nostru, nu vedeți câți sunteți pe bancă? O armată de oameni, e de mâncat la echipa asta”. Antrenorul campioanei a transmis, probabil ironic, că nu a auzit vocea nemulțumită a tribunei, care a continuat și mai puternic la finalul meciului.

„Nu are reacție pe bancă, nu are nicio schemă”

Unul dintre cei mai fideli spectatori ai echipei, omniprezent la partidele de baschet și chiar de fotbal, a mers după meci la vestiare, pentru a le solicita conducătorilor să-l demită de urgență pe Fleșeriu. „Schimbați-l acum, cât nu e prea târziu, dacă mai vreți să câștigăm campionatul. Vă încântă că echipa face scor cu Rapid și Craiova, însă ia bătaie acasă în meciurile importante, cu Arad și Sf. Gheorghe. Nu doar că nu are nicio reacție pe bancă, nu are nicio schemă, nu știe nimic. Toată tactica lui e pe Chrissy Givens, atât. Nu joacă Givens, se blochează echipa. Nu e posibil să joci de trei ori cu Sf. Gheorghe și să nu înveți nimic, să nu le citești jocul. Ăsta nu e antrenor, chiar nu-și dă nimeni seama sau ne ia de păcălici?”.

Fleșeriu, cu bune și cu rele

Cu Dan Fleșeriu pe banca tehnică, CSM Târgoviște a câștigat campionatul și supercupa, în schimb a ratat de două ori Cupa României. Și stagiunea trecută echipa a avut câteva sincope în sezonul regulat, încheiat pe locul 3, după care a mers foarte bine în fazele finale, adjudecându-și titlul. În acest tur de campionat, CSM Târgoviște a pierdut acasă cu ambele contracandidate la primul loc, ICIM Arad și Sepsi Sf. Gheorghe, eșecuri greu de digerat de suporteri. Dacă se impune sau nu schimbarea lui Fleșeriu, cel mai bine o știu conducătorii clubului, însă un nou eșec mâine, cu modesta Danzio Timișoara, ar putea să-i fie fatal.