11.05.2023 00:16

Societățile private mari din Târgoviște merg foarte bine

Societățile private mari din Târgoviște merg foarte bine
Galerie foto

*„Toate societățile din mediul privat pe care le gestionez eu au încheiat anul financiar 2022 foarte bine” *„Nu sunt probleme, ca să ne înțelegem, cu toată criza de gaz, de energie, lucrurile merg bine”

 

În ciuda multiplelor crize prin care trece Europa, și implicit România, din cauza războiului de la granița țării, respectiv criza economică, energetică, umanitară, etc, societățile mari, cu capital privat din municipiul Târgoviște, în mod special cele cu profil metalugic, merg foarte bine. Potrivit liderului de sindicat, Nicolae Dragodănescu, activitatea acestora a „duduit” anul trecut, fapt care se va reflecta și în situațiile financiar - contabile pe anul 2022 ale acestor companii, că tot ne aflăm în perioada depunerii bilanțurilor contabile. Nicolae Dragodănescu susține că salariile minime, în aceste societăți, au ajuns la peste 5000 de lei și că acesta este trendul.

„Toate societățile din mediul privat pe care le gestionez eu au încheiat anul financiar 2022 foarte bine. Acum se depun bilanțurile și vedem cum stau lucrurile... Cel puțin pe partea de metalurgie, respectiv societățile  Oțelinox, Erdemir, Cromsteel au duduit, ca să ne exprimăm așa, mai plastic, lucrurile merg foarte bine. Salariile, de exemplu la Cromsteel, au crescut semnificativ, adică au crescut cu 1048 lei începând cu luna aprilie și vor crește cu încă 100 de lei din luna mai. Au ajuns la salarii minime de 5148 de lei și cam acesta este trendul. Acolo unde merge treaba bine, lucrurile merg bine și unde sunt sindicate. Deci nu sunt probleme, ca să ne înțelegem, cu toată criza de gaz, de energie, lucrurile merg bine”, ne-a declarat ieri președintele Sindicatului ,,Valahia’’ Târgoviște, Nicolae Dragodănescu.

 

 

 

 

Violeta Stanciu