08.06.2022 00:17

SJUT, în continuă transformare și modernizare!

SJUT, în continuă transformare și modernizare!
Galerie foto

*„Continuăm implementarea tuturor cerințelor necesare pentru acreditarea spitalului pentru ca acesta și pacienții să poată beneficia de mai multe avantaje”

 

În ultimul timp s-au petrecut multe transformări importante la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), atât în plan investițional, cât și din punct de vedere al resurselor umane atrase! Despre toate aceste lucruri a vorbit purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), dr. Elena Firoiu, în cadrul unei recente conferințe de presă, când a trecut în revistă ultimele ,,mișcări de trupe’’ de la cea mai mare și importantă unitate medicală din județul Dâmbovița.   

 ,,Pe majoritatea secțiilor spitalului au fost angajați prin concurs medici specialiști, precum și rezidenți de  de anul 3,4 și 5, inclusiv hematolog și personal medical calificat în compartimentul de chirurgie cardiovasculară. De asemenea au fost angajați registratori medicali, asistenți medicali, brancardieri, infirmieri, personal de îngrijire. S-a efectuat renovarea blocului alimentar, toate mesele fiind servite în caserole individuale și pe tipuri de diete. S-au început lucrările de reabilitare, extindere și modernizare a secției UPU, proiect în valoare de 8 milioane de lei care se află deja în implementare. De asemenea la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște au început lucrările de extindere ale Ambulatoriului de Specialitate în parcarea din spatele secțiilor de reumatologie, oncologie și diabet. S-a amenajat o sală de așteptare pentru aparținătorii pacienților aduși la UPU, pentru că era mare nevoie, într-unul dintre modulele tip container medical din fața Pavilionului central al spitalului. În sfârșit avem mai mult personal specializat pentru pază și ordine, s-au redeschis secția medicină internă și compartimentul de radiologie de la Voinești și de asemenea continuăm implementarea tuturor cerințelor necesare pentru acreditarea spitalului pentru ca acesta și pacienții să poată beneficia de mai multe avantaje’’, a precizat purtătorul de cuvânt de la SJUT, dr. Elena Firoiu.

 

 

Violeta Stanciu